Yayın Tarihi:01 07 2014 07:46(2696)


Ak Parti'den Basın Açıklaması:

MHP Boyabat İlçe Başkanı Av. Ali Şahin'in "Edep Yâ Hû"  başlıklı basın açıklmasına istinaden Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığı adına  Başkan Av. Hasan Tosunoğlu tarafından bir basın açıklaması yayımlanmıştır.Açıklama şu şekildedir:


"Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Sayın Av. Ali ŞAHİN’İN ilçe danışma meclisimizde milletvekilimizin cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili değerlendirmeleri üzerine yaptığı yazılı açıklamalar bir cevap verme veya eleştirilen konuyu müdafaa etmekten ziyade hakaretamiz cümlelerle aşağılamaya çalışma manzumesi olmuş ve bu metni okuyanlar herhalde aynı metin içindeki üslup uyarıları nerede kaldı? demekten kendilerini alamamışlardır.  

Bu açıklamaya muttali olunca bizzat dinlediğim konuşmayı bir kerede gazeteden okudum, gördüm ki milletvekilimiz “çatı adayı” nın  aniden ortaya zuhur etmesi üzerine milletin kafasında oluşan soru işaretlerini belagatli konuşması ile yüksek sesle dile getirmiş ve sormuş ; her iki partinin genel başkanları toplumun çeşitli katmanları ile yaptıkları istişareler sonucunda hiç kimse Ekmeleddin İhsanoğlu ismini önermemiş  iken bu aday nasıl birden ortak aday olup çıktı demiş, elhak doğru demiş, sayın ilçe başkanının açıklamasında buna bir cevap var mı? Yok. Gerek parti yetkililerimizin açıklamasında gerek milletvekilimizin açıklamasında “çatı adayı” nın şahsı ile ilgili herhangi bir eleştiri yok iken “Sn. Ekmeleddin İhsanoğlu hakkındaki ithamları yezide rahmet okutturacak”    cinsten değerlendirmesi temelsiz olduğu gibi yine aynı şekilde milletvekilimizi zihin okumakla suçlarken açıklamanın sonunda işi getirip Abdullah Öcalan’a bağlamak da zihin okuma değilse nedir?
    
Kuşkusuz dile getirilen, ülkede siyaseti dışarıdan müdahale ederek dizayn etmek isteyen kişi ve çevrelerin yeni bir oyunu ile karşı karşıya olduğumuzdur. Bu durumu sadece biz değil bizzat CHP’nin önde gelenleri açıklamaktadır. İşte yine Boyabat Gazetesinde yer alan haberde CHP milletvekili Süheyl Batum  “Ekmeleddin İhsanoğlu İngiliz-Atlantik projesi” demektedir. Görünen o dur ki her iki Genel başkan partilerini oldu bittiye getirmişlerdir. İstişare ettikleri hiçbir grup ya da cemiyet adını vermemişken, CHP’nin vekilleri, Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkanvekilleri kim bu adam diye isyan ederken, MHP’nin Genel Başkanı , adaylarının ismini bile bilmiyorken  onların kulağına bir "yüksek" irade Ekmeleddin İhsanoğlu adını fısıldamıştır. Vakıa , gün gibi aşikârdır.  Bu durumu eleştirmek, siyaseten değerlendirmek özgürlüğü yok mudur? Bu kadar benimsediğiniz “yerli ve milli” adayı kıyasıya eleştiren CHP’lilere hiç söz edemiyorken TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Sn. ERSOY, adaylarını bu zavallılıkla açıklayan genel başkanları birilerinin kuklası olmakla suçladı diye ‘Edep Ya hu’ diye açıklama yapıp edebe davet eden, edep talep edenlerin kullandığı dilin ne kadar  edebli olduğunun takdiri kamuoyuna aittir.  Bütün sağduyulu vatandaşlarımızın ve AK Partililerin hislerine tercüman olan Sayın Vekilimize, “saray dalkavuğu, had hudut bilmez ”diyerek hakaret etmek, toplumun ve bizzat kendi tabanınızın cevabını aradığı sorularla karşı karşıya gelmeme gayretinden başka bir şey olmasa gerektir. 

Adalet ve Kalkınma Partisi

Boyabat İlçe Başkanı

Av. Hasan Tosunoğlu"



Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: cemil 04 07 2014 14:58
kızılaydan hiç bahsedilmemiş yazıda nasıl kullandığınızdan kızılayın özelliğini kaybettiğinden yapısını bozduğunuzdan siyasi kurum haline dönüştürdüğünüzden falan işte

13. Yorum: şamil 03 07 2014 03:11
sayın başkan birazda şu hırsızlıklardan bahstsen bundan sonra nasıl hırsızlıklar olacak onlardan bahstsen....

12. Yorum: uzaklardan 02 07 2014 17:57
ey akp
ve yandaşları ve halkı istediği doğrultuda yönlendiren başkanları...
boyabat ufakyer hepimiz haspelkader birbirimizi tanırız
insanımızı kandırmanın en kolay yolununda din üzerine olduğunu biliriz.
eğer biraz şerefiniz varsa
seçim öncesi
yenimahallede bağlarda çakıroğlunda zincirlikuyuda esentepede vs. vs.
dağıtılan tabletleri
kızılay logolu erzak paketlerini
ve altınları açıklayın.
haaa tabiki bunları şimdi inkar edeceksiniz belki biriki yorum yazacaksınız
ama unutmayınki allah herşeyi görür ve sizler bunun vebalini öbür tafarta çok körü ödeyeceksiniz.
şimdi saltanat sizin halk bezgin halk bıkkın ama saltanat sizin.
hayırlısı allahtan

11. Yorum: üç hilal 02 07 2014 07:43
tamam boyabat akp.ilçe başkanıda konuşta ya tamam artık.benim bildiğim başkanı belediye seçimlerinden sonra görevden alacaklardı herhalde onu orada unuttular.keşke konuşmasaydı ne güzel işini yürütüyordun bak kendi kendini eleverdin tez zamanda seni ilçe başkanlığından alırlar bakalım o zaman ne söyleyeceksin. ne güzel unutmauşlardı seni.

10. Yorum: boy-abat 02 07 2014 05:01
arkadaşlar saadete gelin;
yetmişli yıllarda kurşunlar kimler tarafından kimlere sıkıldı, sıktırıldı. neden!!! o gün kurşunları birbirine sıktıran, demokrasinin kesintiye uğramasına neden olanlar bu akıllarınız nerdeydi. ogün lider olarak benimseyip çoştarlığını yaptığınız insanların kemiklerini sızlatmıyor musunuz ? o günlerde insanları kışkırtarak kardeşi kardeşe vurdurarak 30 bin gencin ölümüne sebep olanlar, bu zihniyetin savunucusu olanlar ve hala o günleri anımsatırcasına hareketlerde bulunanlar sizin kimlerden liderlerinizin kimden farkı var? bugün birileri sosyal demokratlıktan solculuk diye adlandırılan ideolojilerinden, birileri de milliyetciliğinden yada lafta milliyetciliğinden (nerde kaldı o ülkücülük) vaz geçebiliyor ne deüişti ? tabiki akpq'nin değişim hareketleri bunları da değiştirdi. akp ne yaptı sorusuna cevap değişim yaptı birde beğenmiyorsunuz.

9. Yorum: yazıklarolsun 01 07 2014 23:34
sizin vekiliniz m.ersoy efendi en son 2014 belediye seçimlerinde 19 milyon 400 bin oy almış iki partinin liderine mhp ve chp liderlerine zavallılar diyecek korkaklar diyecek bizim insanlarımıza haşhaşi diyecek örgüt diyecek ağzına geleni sayacak bu edep olacak mhp ilçe başkanı da bunlara karşılık edeb ya hu diyecek saray dalkavuğu diyecek bu gayet doğal sayın tosunoğlu.mhp ilçe başkanı ali bey nazik biridr o yüzden az bile söylemiş.yani bence dedikleri az bile.peki gelelim pkk öcalan pkk meselesine sayın akp başkanı.önümüz martta apo denen köpek dışarı salınırsa akp den istifa edecekmisin bunu millet önünde söz veriyormusun.veya ikinci turda seçilirse ancak ve ancak bdpkk oylarıyla seçilecek akp adayı cumhurbaşkanı için boyabat sokaklarında eğlence yapabilecekmisiniz.içiniz
e sinecekmi.

8. Yorum: kem küm 01 07 2014 20:48
haşahaşi lafına bir diyeceğin yok mu başkan

7. Yorum: ilginç 01 07 2014 20:45
5. nolu partili adına yazacak kadar cesur olabilsen her şey güzel olacak, lafa kaldı mı filistini kurtarıyorsun, kefen giyiyorsunuz adınızı yazamıyorsunuz.

6. Yorum: evet 01 07 2014 20:42
süheyl batum'dan medet ummak, demekk i birisini süheyl batum veyaemine ülker tarhan gibileri beğenmiyorsa düşünmek lazım. kaldı ki düne kadar birlikte olunanlara vefa nerde kaldı. bu açıklamanın başkanın değil vekilin isteği ile mi oldu acaba

5. Yorum: partili 01 07 2014 18:20
sayınbaşkan senden böyle çıkışlar bekliyoruz.kendimizi çok sahipsiz hisediyoruz.her önüne gelen partiye başbakana focebook adresinden hertürlü hakaret ediliyor ve siz hiç bir şey yapmıyorsunuz bu da bizi derinden üzüyor.biz o kadar acizmiyiz ki her önüne gelen bir şeyler sylüyor.

4. Yorum: yasin çetin 01 07 2014 15:02
tüm akpliler edep yahuuuu.

3. Yorum: boybatlı 01 07 2014 14:24
iyi yerini sağlama almaya çalışmışsın sayın başkan ama senide paralelci diye harcamasınlar bak..

2. Yorum: vatandaş 01 07 2014 08:48
sizki r.t.e cumhurbaşkanı yapip ysptihi hirsixliklardan kacirarak rlinize ne gecrcrk sizki secimden sonra apo denen serefsizi bu vatana ihanet eden tum serefsizleri af cikartip disari salarsanuz sizden baska şerefsiz olmaz sakin bole bir hataya girmeyin yoksa bunun hesabini veremez siniz

1. Yorum: boyabatli 01 07 2014 08:35
sayin tosunoglu sizki basinizdaki liderinizin kuklasi kolesi olmus koltuk sevdadona takolmis menfaat cikar kendinizin yaptiginiz yolsuzluk lardan kurtulmak icin kenfinizi aklama yasalari cikrtip cumhurbaşkanı yapip daha kolay onaylatmanin pesinde koymayı birakin artik bu lideriniz kendini kurrarip gidince siz bu milletin yüzüne nadil bakcaktiniz siz bir kidinin ismini bile yanlus soylenfi diye bunu bile siyasete malzeme olarak kullanmyi bile firsat bikidiniz unutmayin hic kimse bu hayatta kdlivi deyil unutmayin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18112


Tasarım:DtGaNi