Yayın Tarihi:01 07 2014 19:52(1381)


"Gizli Kapaklı Değil Talimatla Hiç Değil"



ATO kongre salonunda partilerinin Cumhurbaşkanı adayı için düzenleniyor olan etkinlik için sosyal medya üzerinden bir  değerlendirme yapan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy kendilerine muhalif olan kesimlerin adaylarını "gizli" tutarak "fiskos ve lobi" faliyetleri yürüttüklerini ifade etti ve "Adaylarını en yakın çalışma arkadaşlarından bile gizleyen fiskos ve lobi siyasetçileri görün bakalım Cumhurbaşkanı Adayı nasıl açıklanırmış"  dedi.

Cumhurbaşkanı adayı olarakta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterilmesi için de "Gizli,kapaklı değil,talimatla hiç değil,göğsümüzü gere gere Recep Tayyip Erdoğan dedik.Milletimize ve bütün dünya mazlumlarına hayırlı olsun"....." Muhtar bile olamaz diye manşet attıran baronlar, CB oluyor diye zorunuza gitmesin. Sizin hesaplarınız varsa Milletin de feraseti vardı."ifadelerini kullandı.

"Ceberrut, Seçkinci ve Elitçi Anlayış Yok Olacak"


Milletvekili ERSOY Cumhurbaşkanlığı seçiminde milletin ilk defa sandığa gidecek olması hakkında bir değerlendirmede bulunarak sözlerinde halkın seçeceği Cumhurbaşkanı’yla devlet adamı ve halk adamı ayrımının ortadan kalkacağını; halkına uzak, soğuk, mesafeli ceberrut anlayışını devlet adamlığı olarak sunan seçkinci, elitçi anlayışın yok olarak halk adamlığıyla devlet adamının bütünleşeceği ve artık her alanda devleti de halkın tercihlerinin temsil edeceğini ifade etti.

ERSOY ayrıca değerlendirmesinde:
"Bu gidişattan korkanlar, halkın tercihlerinin devlete hâkim olmasından, kendi seçkinci devlet anlayışını ve devlete hakim olma hakkını kaybedeceklerini anlayanların tek bir derdinin olduğunu ve ne pahasına olursa olsun oraya bir halk adamının çıkmasının önüne geçmeleri gerektiğine inandıklarını bu süreçte çok net gördük." dedi.




Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: 33 02 07 2014 17:01
sn ersoy arkanızda devletin tüm imkanları konuşun bakalım mahşerde allah nbir arpanın hesabını sormuyurmu yoksa sizler mezara kadarmı gideceksiniz sizler için mezar son durakmı

4. Yorum: yasin çetin 02 07 2014 16:44
eline gene bir kağıt tutuşturmuşlar o da okumuş. tıpkı meclisteki diğer emme basma tulumba gibi el kaldırıp indiren vekiller gibi.

3. Yorum: üç hilal 02 07 2014 07:50
hukuğu çiğniyorsunuz sayın vekil cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandığı an başbakanın derhal istifa edip eşit şartlarda olmalı. hani adaletiniz hani hak hukuk anlayışınız. devletin tüm imkanlarını seferber edeceğiniz aşikar bunu sağır sultan bile biliyor..ama allah (c.c.) çok büytüktür. onun azabından korkun-sadece onun adaletine güvenin sayın başbakanın adaletini 12 yıldır bu millet gördü ve görmeye devam ediyor. hakkın ve halkın yanındaysanız ve bu halka güveniyorsanız seçimlere başbakan erdoğan olarak değil cumhurbaşkanı adayı erdoğan olarak girmeli. hakta budur adalette budur gerisi boş. ne kadar konuşursanız konuşun laf salatasından başka bir şey değil.

2. Yorum: terör 02 07 2014 00:23
sayın ersoy
terör örgütüyle ilgili yasa için kimden talimat alarak komisyona başkanlık edecen onu hele bi diyivi

1. Yorum: ragıp 01 07 2014 20:52
:) çok alem adamsın ersoy. tayyip sana filan mı danıştı adaylığını? güldürme adamı sen ne olduğunu bilmediğin bir kağıda imza attın.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

1258


Tasarım:DtGaNi