Yayın Tarihi:01 07 2014 23:06(2981)

 

Tuvaletler baştan aşağı yenileniyor

Boyabat Belediyesi ilçemizde umuma açık tuvaletleri baştan aşağı yeniliyor.

Boyabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, “temiz tuvaletler, sağlıklı insan” kampanyası adı altında yapmış olduğu çalışma ile ilçemizde umuma açık tuvaletler de tamirat, bakım ve onarım çalışması başlattı.

“Çözüm Merkezine” iletilen ve yerel medyada da sık sık yer alan umuma açık tuvaletlerle ilgili şikâyetlerin bu çalışmanın temel dayanağını oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Temiz tuvaletler, sağlıklı insan” adını verdiğimiz kampanyamız kapsamında ilçemizdeki umuma açık tuvaletleri baştan aşağı yeniliyoruz. Yapmış olduğumuz tamirat çalışmaları ile tuvaletlerde su kaybının ve elektrik israfının önüne geçilmesi için gerekli tedbirler alıyoruz. Bizler Belediye olarak sorumluluklarımızı biliyor ve o doğrultuda çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Zira yapmak bizden korumak hemşerilerimizden” diye konuştu.

 

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: geldeyazma 02 07 2014 22:38
tuvaletlerden ziyade tuvaletleri kullanan akılları yenilemek gerek. berbat edilip içine girilmeyecek hal aldığında, belediye ne yapsın, yenilemek zorunda kalıyor ama bu hiç bir zaman çözüm olmuyor.en kaliteli malzemelerden ve 1.sınıf işçilikle de yapsanız, kullanma adabına sahip olmayanlar yüzünden kısa zamanda heba olup gidiyor.keşke kullanım düzgün olsa da tuvaletler eski ama temiz olsa.

4. Yorum: yaşa başkan 02 07 2014 17:48
kaç senedir bu yerler kepaze bir şekilde duruyor.ordan geçerken utanıyordum.herzaman derdim şuralar güzelce yapılsa.yerine getirdin sağolasın başkanım.

3. Yorum: jonturk 02 07 2014 17:37
tuvaletleri yenilemek yetmez, bir de insanımıza bu tuvaletleri nasıl kullanacaklarını anlatmamız gerek.

2. Yorum: gurbetten 02 07 2014 14:38
inşallah adam akıllı kullanırlar.yine kapılar telefon rehberine dönmesin sigara ile falan yakmasınlar.gerçi bizim millete demirden eşşek semeri olsa dayanmaz ya hadi hayırlı olsun.

1. Yorum: haha 02 07 2014 06:17
2 ay sonra bakalım birde.. önce sonra yapalım isterseniz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

45779


Tasarım:DtGaNi