Yayın Tarihi:02 07 2014 05:46(4118)


Sinoplu Aile Karbükte Kaza Geçirdi

İstanbul’dan memleketleri Sinop’a gelen ailenin içinde bulunduğu aracın su tankerine arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada otomobildeki 4 kişi öldü, bir çocuk yaralandı.

Olay İstanbul Karabük yolu üzerinde meydana geldi. İstanbul’dan memleketleri Sinop’a gelen İrfan Coşgun'un (56)  kullandığı 34 BOH 02 plakalı otomobil, Karabük Üçevler köyü yakınlarında yol kenarında park halindeki 34 DAC 22 plakalı su tankerine arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç içinde sıkışan sürücü ile araçtaki Samiye Coşgun (52), Salih Çalışkan (54) ve Fikriye Çalışkan (56) hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan 4 yaşındaki Ela Tan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.







Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mustafa topaç 02 07 2014 18:19
çayırovamızda ikamet eden hemşehrilerimizi elim bir trafik kazasında kaybettik allah c.c. kendilerine rahmet eylesin. hepimizin başı sağolsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

85036


Tasarım:DtGaNi