Yayın Tarihi:02 07 2014 21:47(1403)


ERSOY'un Başkanlığında Toplandı


Çözüm sürecine ilişkin Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri Meclis İçişleri Komisyonunda başladı.
 
İçişleri Komisyonu toplantısına komisyon üyesi milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ve Yusuf Halaçoğlu, BDP Grup başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile komisyon üyesi olmayan milletvekilleri de katıldı.

 
Komisyona  katılan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay yaptığı değerlendrimede, Türkiye'nin bütün sorunlarının yüce Meclis çatısı altında görüşülerek çözülmesinin kendilerinin temel hedefi olduğunu ifade ederek, görüşülen tasarının siyaset alanına genişletici bir özellik taşıdığını belirtti. Atalay, Akıl İnsanlar Heyeti'nin ve TBMM'de kurulan ilgili komisyonun raporunda da bu yönde düzenlemelere ihtiyacın dile getirildiğini söyledi.

Çözüm süreci sayesinde, akan kanın durduğunu, anaların göz yaşlarının dindiğini, ülkenin her yerindeki ailelerin, evlatlarının geleceğine dair endişelerinin yerini umuda bıraktığını kaydeden Atalay, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de dahil olmak üzere ülkemizin tamamının kalıcı huzura kavuşması en temel arzumuzdur. Bu kapsamda Çözüm Sürecinin amacına ulaşması için çok yönlü, çok boyutlu ve çok aşamalı bir strateji üzerinde çalışmaya devam edilmektedir. Çözüm Sürecinin toplumsal bütünleşmeye hizmet ettiğine tüm samimiyetimizle inanıyoruz" diye konuştu. 





Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: yasin çetin 03 07 2014 15:04
vekili her zaman ki gibi eline tutuşturulmuş kağıdı okurken görüyoruz. yıkım süreci başınıza yıkılacak merak etmeyin. pkk ile kolkola ülkeyi felakete sürükleyen iktidar bir gün çok kötü çarpacak kayaya.

2. Yorum: üzüldüm 03 07 2014 05:57
böyle bir parçalanma projesinin karara bağlana bağlanacağı komisyonun başkanlığının bir boyabatlı tarafından yürütülmesi üzücü. hani ağaç baltaya ' ne diyeyim ki, sapın bendendir ' demiş ya. bu da öyle bir durum. şehitlerimiz ve torunlarımız affedin bizi. başaramadık, dur diyemedik bu sürece.

1. Yorum: üç hilal 03 07 2014 00:15
koskoca içişleri komisyonundan çıkan sonuca bak. cek.cak..cümleye bak."doğu ve güneydoğu anadolu bölgeleri de dahil olmak üzere ülkemizin tamamının kalıcı huzura kavuşması en temel arzumuzdur. '' bunlar sanki iktidar partisi değilde muhalefet partisi temennileri gibi. arkadaş herkes bunu arzuluyor sizler ise uygulama makamısınız. sızlanma makamı değil. çözüm süreci diye diye ülkenin çivisini çıkardınız -herşeyi altüst ettiniz. allah (c.c.) da sizleri alt üst etsin. inşallah tez elden bu ülkenin ve bu milletin başından defolur gidersiniz...inşallah sonunuz anavatandan daha beter olur. yüce mevlam sizleri ismi bile okunmayacak hale düşürür inşallah. allah (c.c) ın azabı ve gazabı akp.lilerin üzerine olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51170


Tasarım:DtGaNi