Yayın Tarihi:02 07 2014 22:49(1785)

 

AK Belediyeler Cumhurbaşkanlığı
Aday İlan Toplantısına katıldı

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’ndeki AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Tanıtım Toplantısı’nda, Sinop’un Ak Partili belediye başkanları da hazır bulundu.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ve Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, ATO Kongre Merkezinde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak açıklandığı bu tarihi güne şahitlik ettiler.

Görüşlerine başvurduğumuz Belediye Başkanlarının ortak düşüncesi ve temennisi, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 12 yıllık Başbakanlığı döneminde ülkemizde istikrar ve huzurun egemen olduğunu ve kendisinin bu doğrultuda başarılı hizmetler verdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı olduğu takdirde de bu hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını ifade ettiler.
 
Aday tanıtım toplantısı sonrasında Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu,İçişleri Bakanı Efkan Ala, Eski Sağlık Bakanı Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve İzmir Milletvekili eski Türkiye Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bin Ali Yıldırım ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

 

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: 7. yorumcu 03 07 2014 22:13
7. yorumcu mübarek günde ağzımı açtırma,bizede demogoji öğretme,seven sever sevmeyenede saygı göster,herkes herkesi sevmek zorunda değil,ayrıca o bakanlarla zaten her başkan ve orada olan her vatandaş resim çektirdi sen kimi kandırıyosun sen ancak kendini kandırırsın,anladın sen onu.

7. Yorum: boyabatlım 03 07 2014 15:47
belediye başkanımız şefik çakıcı'yı içinize sindireceksiniz.bu ne kin, bu ne şiddet. başkan ankaraya gitmiş bakanlarla fotoğraf çektirmiş.onlarla tanışmış hasbihal etmiş.yarin boyabatım için yanlarını gittiğimde istediğimi alırımın hesabını yapmış.boyabatım kazanır demiş. neden hazmedemiyorsunuz. yalak köyünde hala anası inek sağan, tarla eken,hala babası köyde ikamet eden, berber ibrahimin oğlunu bakanların yanına niçin yakıştıramıyorsunuz. alışacaksınız. bükemediğiniz bileği öpmeyede alışacaksınız. ama şunu iyibilin. bizim soframızda sizede yer var.bizim bağrımızda sizede yer var. biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. başkanım doğru bildiğin yolda sapmadan yürü.allahım yar ve yardımcın olsun... köylü oluşun öyle hoşuma gidiyorki.

6. Yorum: yolcu 03 07 2014 14:48
yolun acık olsun sayın başbakanım,yolunuz açık olsun ak belediyeler,yolun yüregin ve gönlün açık olsun şefik başkanım.rabbim çıktığınız bu kutlu yolcuğunuzda sizleride bizleride mahçup etmeyecektir inşallah............

5. Yorum: boyabatlı 03 07 2014 14:19
4.yorumçu arkadaş sen neyin kafasını yaşıyosun seçimler den dersinizi almadınız mı sen kendi başkanını değiştirme yoluna bak yoksa ooooooo bu kafay la zor bazı şeyler

4. Yorum: üç hilal 03 07 2014 00:09
sadece bakanlarıyla değil.. akp. tüm parti tabanı ve tavanıyla türk tarihine kara bir leke olarak not edildi.yolsuzluğun-hırsız
lığın-arsızlığın-beceriks
izliğin en tavan yaptığı dönem türkiyenin son 12 yılıdır. türkiye devletinin itibarsızlaştığı-askerin süt oğlanına dönüştüğü-hukukun katledildiği-kendilerinin
hukuka değil-hukukun kendilerine uydurulduğu-eğitimin yerlerde gezdiği-her sınavında şaibe çıkan eğitimi olan bu hükümet hala yaptıkları beceriksizliklerin faturasını sağa sola çıkarmaya çalışıyor.birde yetmez gibi ülkeyi eyaletlere bölüp tamamen türkü tarihten silecekler. inşallah onlar tarihten türkü silmeden türkler onları tarihe gömer.

3. Yorum: dombıracımemet 03 07 2014 00:01
yav he he bizde inadık.gerçekler videoda www.youtube.com/watch?v=lsyhs88zz8c

2. Yorum: fazlasöz 02 07 2014 23:49
fazla söze gerek yok videoda herşey net https://www.youtube.com/watch?v=lsyhs88zz8c

1. Yorum: türkmeneli 02 07 2014 23:34
o davutoğlu denen zat hala nasıl gülümseyebiliyor ya.işidin elinde 80 vatandaşı rehin ve ırak türkmenleri her gün katledilirken.hani derler ya yüz utanmalı yüzsüzlükten.davutoğu zaten türkmenelini peşmerge piçlerine eliyle teslim eden bakan olarak katliamlara göz yuman dışişleri bakanı olarak türk tarihinin utanç sayfalarında çoktan yerini aldı.efkan ala ise mikemmel türkçesiyle.ya başkan sahi bunlar hala nasıl insan içinde dolaşabiliyorlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52517


Tasarım:DtGaNi