Yayın Tarihi:02 07 2014 23:37(2013)

"Yaz Spor Okulları" başladı

Boyabat Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl 10 ayrı branşta organize edilen Yaz Spor Okulları, başladı.

-Kayıtlar devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen, Boyabat Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen İl Spor Merkezleri "Yaz Spor Okulları" öğrenci kayıtları Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda devam ediyor.

-Sportmen nesil oluşturuluyor

Ülke nüfusunun büyük bir bölümünü oluşturan çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, onları zararlı alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlığı yerinde sportmen bir nesil oluşturmak amacıyla uygulanan İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları yaz dönemi süresince devam edecek.

-Ücretsiz spor yapma imkanı

Yaz Spor Okulları'ndan 5-18 yaş arasındaki tüm çocuklar ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Kurslar, Boyabat Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait spor tesislerinde hafta içi her gün farklı saatlerde gerçekleştiriliyor. Talep edilmesi durumunda, bir öğrenci farklı kurslardan da ücretsiz yararlanabiliyor.

-Yaz Spor Okulu Kursları

Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Karate, Masa Tenisi, Tenis, Karate, Ata Savunma Sanatı ve Voleybol olmak üzere 10 branştan oluşuyor. Yaz Spor Okulları'nda yaz sezon boyunca devam edecek.

Haber: Mustafa Demircioğlu-Nurettin Çıvgın

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

91188


Tasarım:DtGaNi