Yayın Tarihi:02 07 2014 23:38(1789)

 

Başkan Çakıcı,
“Senin yolun, bizim yolumuzdur”

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı: “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı milletimize ve İslam Coğrafyasına hayırlı olsun” dedi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Çakıcı, "Milletimizin Cumhurbaşkanlığı seçiminde gereken hassasiyeti göstereceğini, ideolojileri elinin tersi ile iterek nefislerinin esiri değil nefislerine emreden, İslam coğrafyasında ki umumi manzara ortada iken sadece kendi ülkesini düşünen değil Dünya mazlum milletlerini de düşünen halkımız “Büyük Ustaya” canı gönülden sahip çıkacaktır” dedi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ATO Kongre Merkezi’ndeki AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Tanıtım Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması sonrasında yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi." Yüce milletimiz her zaman ki gibi kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Çünkü biz senin milletimiz ve mazlum milletler için uykusuz kaldığın geceleri iyi biliriz. Zalimlere inat mazlumların yanında dik duruşlarını biliriz. Ümmetin son kalesi bu ülkenin Ay Yıldızlı Bayrağını yerlerde değil gönüllerde taşımalarını biliriz. Özgürlük özgürlük diye nara atanlara karşı hiçbir şey yapmak yerine birçok şey yaparak özgürlüklerin gerçek savunucusu olduğunuz biliriz. Velhasıl biz seni yaptıklarınla biliriz ve Cumhurun seçtiği halkın Başkanı olarak Cumhurbaşkanlığı görevini de en iyi şekilde yapacağını da biliriz.

Bu bir veda değil yeni bir başlangıçtır

Başkan Çakıcı "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için bu bir veda değil, yeni bir başlangıç. Ülkeye ve milletimize hizmet noktasında bir bayrak değişimidir. Kadim medeniyetimizin tarihinde bir ilki gerçekleştireceğiz ve Cumhurbaşkanını halkımızın oyları ile seçeceğiz. Başbakan olarak 12 yıldır bu ülkeye hizmet eden, sadece Türklerin ve sadece İslam dünyasının umudu değil, mazlum milletlerin de umudu olan, bugüne kadar ülkemizin siyasi hayatında, Belediye Başkanlığı dahil birçok noktada çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, gönül insanı dava adamı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi için canla başla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gücümüzün yettiği ölçüde Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı yolunda destekleyeceğiz. Sayın Başbakanımızın, Başbakanlığı döneminde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı görevinde de memleketimize hayırlı hizmetler vereceğine inanıyor, bu vesileyle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: boybatlu 03 07 2014 22:39
25 bin nüfuslu ilçemizde neden iftar çadırı yok,5 bin nüfuslu yerlerde bile iftar çadırları kurulmuş neden bizim boyabatımızda yok düşündürücü,keşke hergün halkın hizmetine açık merkezi bir yere iftar çadırı kurulsaydı .

12. Yorum: yenimahalle 03 07 2014 21:29
hepsini bir tarafa bırakın da bu kısa yazıyı başkan kendisi mi yazdı çok merak ediyorum. bir de al yıldızlı bayrak edebiyatı yapmaz mı?..

11. Yorum: proje 03 07 2014 19:40
projelere bakalım. herkese gülücük dağıtmak güzel amma şehre de bir şeyler yapmak lazım.

10. Yorum: boyabatlı 03 07 2014 18:11
tayip erdogan kendini köşke atıp kurtulacanı sanıyor ama bakın kenan evren bile yargılanıyor eyyy tayyip unutma bo yolun yol deyil elbette esabını vereceksin yaptıklarının sayın başkan sizde biliyortsunuz akp de her türlü cıkarcılık menfaaatcilk oldugunu en önemliside ayrımçılk yapmayı cok iyibiliyorsunuz ama bu böle gitmez kimse pişman olacag şeyler yapmasın

9. Yorum: boyabatlı 03 07 2014 18:06
sayın başkan sende yol diye tutudurma siizn başbakanınız tutudurdu acılım saçılım yol haritası b,lmemne törer ögütünü söz sahibi yaptı bırakın artık kulluk kölelelik yaparak sizn vicdanınız bile rahat deyil ama bir koltuk sevdası bir yükselme sevdası ugruna bu ülkeyi bölmeyin yazık siz bile her akşam oturdugunuz kişler aynı kişi yanınıuzda o gelen kişilerrinde cıkar peşinde koşmakdan başka bir amaçları yok tayip erdogan kısaca bütün yolsusuluk adalaetsizlik leri desdekledi sen yapma bunu

8. Yorum: boyabatlı 03 07 2014 15:19
küresel güçlere uşak olmaya alışmış köleler bu yolu ne bilsin
ingiliz boyunduruğundan çıkmak bazılarının zoruna gitsede,bunu laiklik medeniyetle kandırmaya çalışsalarda kölelik düzenine son
lozanda göbeğini ingilizlere bağlayan zihniyete son
yolun açık olsun büyük usta bu toprağın gerçek evlatları seninle

7. Yorum: ilgilenin 03 07 2014 09:28
sokak köpeklerine bi çözüm bulmalısınız hemde acil dışarı cıkamaz olduk bu nedir ?

6. Yorum: vesayet... 03 07 2014 04:20
sayın başbakan nasıl bir cumhurbaşkanı olacağını bir çok kez değişik ortamlarda dile getirmiş,bununla ilgili görüşlerini paylaşmıştı. öteden beri nasıl bir düşüncede olduğu,nasıl bir ülke hedeflediği ve ona göre bir yönetim ajandası oluşturduğu bilinmeyen bir şey değil! ajandasındaki notların laik,demokratik,sosyal bir hukuk devletinden yana olmadığıdır! cumhurbaşkanı olursam "kara bir dönem,vesayet dönemleri sona erecek" diyor. halbuki vesayet dönemi bitmişti demiyor muydu? fakat ortada hala cevaplanmayan bir soru var! vesayetler bitti mi,yoksa elmi değiştirdi? başbakan kara bir dönem sona erecek diyor ya evet atatürk'ü ,cumhuriyeti,laiklik ilkesini hiç sevmediler! onlara göre kara bir dönem! 80 yıllık biz zulüm! cumhuriyet'ten nefret edenler, onun nimetlerinden en üst noktalarda yararlandılar ve halada yararlanıyorlar! fakat kin,nefret, öfke kusarak! hiç mi vicdanlar sızlamaz ya!

5. Yorum: yol... 03 07 2014 02:36
her yolun bir çıkış noktası vardır! dünya ülkelerini bir izleyin bakalım.kimler hangi yollarla nerelerdeler!" bilim ve inanç " insanlık için en değerli kavramlardır! bu değerler akıl yolu ile izlendiğinde o ülkelerde insanlar refah ve huzur içinde yaşamlarını sürdürdüklerini görürsünüz! islam ülkelerini izliyoruz.ne var? kin,nefret,öfke,kan,gözya
şı,açlık ve yoksulluk var! halbuki bu ülkeler refahın,barışın,insanca yaşamın hüküm sürdüğü ülkeler olmadır değil mi? en zengin yeraltı kaynaklarına sahip olan bu ülkelerin yöneticileri kendileri refahın en üst seviyesinde yaşarken,halkını açlık ve yoksulluk altında inletmektedirler! nasıl bir islam anlayışıdır ki bu? islami söylemlerle değil, islami değerleri kişilerin yaşamlarına yansıtabildiğiniz sürece,insanlar mutlu,huzurlu refah içinde yaşamlarını sürdürürler! fakat günümüzde siyasi ikbal için yoksul halkı kapıda bir kutu yiyecek için devamlı gözletir durumda bekletmek,hem islam adına,hemde insanlık adına utanç vericidir!!!

4. Yorum: bataklık 03 07 2014 00:07
bu yol bataklığa gidiyo gibi geliyo bana.

3. Yorum: pardon 02 07 2014 23:58
pardon videonun linki bu önceki niye açılmıyor https://www.youtube.com/watch?v=lsyhs88zz8c

2. Yorum: yolmu 02 07 2014 23:52
valla başkan onun yolunu örnek alma bence onun yolu yol değil.aman benden tavsiye.birde milletimize demişsin ya sahi hangi millet bu milletin adı yokmu afedersiniz piçmi bellimi değil niye ağzınıza türk milleti kelimesini anmıyorsunuz.yoksa yakışmıyormu.ya bi türküm diyemeyenler bu ülkede makam buluyorya canım ona sıkkın.

1. Yorum: alsanayol 02 07 2014 23:45
şefik bey videoyu izle yolu gör saygılar https://www.youtube.com/watch?v=lsyhs88zz8c


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32602


Tasarım:DtGaNi