Yayın Tarihi:04 07 2014 17:14(3168)

 

Gökdere sakinleri
Belediye iftarında buluştu

Boyabat Belediyesi tarafından Gökdere Mahallesi’nde düzenlenen Ramazan etkinlikleri ve iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, AK Parti Boyabat Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel, Belediye Meclis üyeleri, eski Belediye Başkanlarından Mehmet Ermiş ve Gökdere Mahalle sakinlerinin katıldığı iftar yemeği Dumlupınar İlkokulu bahçesinde yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Boyabat Belediyesince düzenlenen Ramazan Etkinlikleri İftarında Gökdere Mahallesi Dumlupınar İlkokulu bahçesinde 750 kişiye iftar yemeği verildi.

30 Haziran Pazartesi günü Yeni Mahalle’de 2000 kişiye iftar yemeği veren belediye, mübarek ay boyunca ilçemiz mahallelerinde iftar vermeye devam ediyor.

Boyabat Belediyesinin Yeni Mahalle ve Gökdere Mahallelerinde düzenlediği Ramazan Etkinlikleri ve iftar programları sırasıyla, Zincirlikuyu, Kumluk, Yıldız, Esentepe, Çamlıca ve Camikebir Mahalleleriyle devam ederken, Karacaören Köyü ile son bulacak.

Bir somun ekmeği paylaşıyoruz

Eşi ve çocuklarıyla birlikte Gökdere Mahallesinde iftarını açan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Toplumumuzun her kesimi ile bir araya gelmek, kaynaşmak ve dayanışmak amacıyla her mahallede bir iftar sofrası kuruyor ve bir somun ekmeği hemşerilerimizle paylaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İftar sofrasında vatandaşlarımızla hasbıhal ediyor, sorunlarını yerinde dinliyor ve çözüm üretme yolunda gayret gösteriyoruz” dedi.

Uzun yıllar İlçemizde yapmış olduğu çalışmalarla başarılı bir Belediye Başkanlığı örneği sergileyen Mehmet Ermiş ise yapmış olduğu konuşmasında, "Burada çok güzel bir birlik ve beraberlik var. Bu güzel görüntüyü Allah hiçbir zaman bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Ramazan ayının her türlü güzelliğini ve bereketini şuan burada yaşıyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan başta Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı olmak üzere, tüm belediye personeline ve bu iftar programının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Gökdere’de ki iftar coşkusu Cinli Yazıhane çocuk orta oyunu ve yarışmalar ile son buldu.

 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: m.cebeci 04 07 2014 21:17
başkanımızdan allah razı olsun.burdan bütün zabıta abeylerime.halil uslan ve cemil zehir abime saygı ve sevgilerimle.ayrıca ismet ve şükrü abilerimede selamlar.

1. Yorum: höbelen 04 07 2014 19:27
özlenen bir lider o


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67722


Tasarım:DtGaNi