Yayın Tarihi:05 07 2014 20:15(1121)

SEARGED Eğitimi Yeni Eğitim Kadrosuyla Değerlendirdi‏‏‎

Kısa Adı SEARGED olan Sinop Eğitimi Araştırma Geliştirme Derneği görevine yeni başlayan Sinop Milli Eğitim Müdür yardımcısı Kenan KÖYLÜ'yü makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette eğitimin önündeki sorunlara değinme fırsatı bulan dernek yöneticileri, Eylül  ayında temelleri atılması planlanan yeni okulların müjdesini aldılar. Köylü; Yeni dönemde gerek derneklerle, gerekse velilerimizle istişare etmek suretiyle  daha verimli bir eğitim dönemi olması için gayret edeceğiz.

Temelleri atılması planlanan beş okulumuz daha önceki tecrübelerimize dayanarak söyleyebiliriz ki bir yılı bulmadan inşaatı tamamlanabilir.Okullar inşa edilirken önümüzdeki eğitim dönemini değil onlarca yıl sonrasına hizmet verecek şekilde inşaa edilmektedir.

SERAGED derneği adına söz alan dernek başkanı Kandemir ÇORAPÇI daha önce Sinop eğitimine çalışmalarına  şahit olduğumuz Kenan KÖYLÜ Mudurumuze yeni görevinde başarılar diliyoruz.İmar edilecek birbirinden güzel eğitim kurumlarımız eğitim öğretimin sadece bir ayağını oluşturmakta gerek öğrenciler gerek veliler gerekse biz sivil toplum grupları elini taşın altına koyarak herkes üzerine düşen gorevi yapmalıdir. Bu anlamda Sinop Egitimi Arastirma ve Geliştirme Derneği olarak her türlü desteğe hazırız.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83812


Tasarım:DtGaNi