Yayın Tarihi:05 07 2014 22:42(3953)

 

Zincirlikuyu Mahallesinde 1000 kişiye iftar

Boyabat Belediyesi Ramazan geleneğini yaşatmak, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirmiş olduğu Ramazan Etkinliklerine Zincirlikuyu Mahallesi ile devam etti.

Boyabat Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri ve İftar yemeğinde Zincirlikuyu Mahallesi Askerlik Şubesinin bulunduğu sokakta 1000 kişiye iftar verildi.

4 Temmuz Cuma günü düzenlenen programa Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Boyabat Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıtvan Mete, eski Belediye Başkanlarından Mehmet Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Askerlik Şubesi önünde gerçekleşen iftar etkinliği öncesi mahalleli belediye çalışanları tarafından ev ev gezilerek iftar yemeğine davet edildi.

İftar topunun patlaması sonrasında okunan Akşam Ezanı ile birlikte 1000 kişi aynı sofrada orucunu açtı.

Ramazan Ayı’nın paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği ay olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Sizlere güzel bir Ramazan yaşatalım istedik. Bu sene ilk defa böyle bir uygulama ile karşınıza çıkıyoruz. Her mahallemizde bir akşam etkinlik ve iftar veriyoruz, umarız beğenirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun sizlere iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Başkan Çakıcı konuşması sonrasında, Zincirlikuyu Mahallesinde düzenlenen iftar yemeği ve etkinliğine katkıda bulunan ilçemiz esnaflarından Musa Karataş’a teşekkür etti ve kendisine plaket takdim etti.

Boyabat Belediyesi Ramazan Etkinlikleri ve İftar Programına Çay Tv Ramazan Özel ekibi de konuk oldu ve iftara katılanlarla röportaj yaptı. Programın ileri ki günlerde yayınlanacağı belirtildi.

Program çocuklar için düzenlenen orta oyunu ve yarışmalarla sona erdi.

 

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: istanbul 08 07 2014 16:52
hüseyin amca seviorum seni ve takip ediyorum sen işini bilirsin helal olsun valla

8. Yorum: sayın gazete 06 07 2014 15:30
sayın gazete editörleri...bu şekilde habercilik olmaz... son günlerde düzenlenen bu tarz etkinliklerde sorun teşkil edecek kadar problemler oluyor.. geçen çocuklara verilen yemek gibi.. ama siz bu sorunları görmezden gelerek bu etkinlikleri düzenleyenlerin sanki bu işleri dört dörtlük yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz bu böyle olmaz sizde şakşakcılığa başladınız.....kötü olan etkinlik haberlerini yayınlamayın veya böyle abartılı mansetler yapmayın.. ne ise objektif olarak yansıtın.. etkinlik kötü ise hiç haber yapmayın başka bir edtör yapıyorsa o haber kaldırılsın..ki etkinliği yapanlar kendilerini düzeltsinler..lütfen bunlara dikkat edin birilerin ekmeğine yağ sürmeyin

7. Yorum: ne bekliyordunuz 06 07 2014 08:16
52 yatırım böylece bitti hemşerilerim buyrun secime

6. Yorum: deyişen birşey yok demekk ... 06 07 2014 07:36
ginemi boyabatı mehmet ermiş yönetiyor boyabat herhalde zor kurtulacak bundan

5. Yorum: orhan 06 07 2014 03:58
güzel,afiyet olsun. sayın başkan ve muhtarımız yarın birlikte inlılap sokakta bir tur atıp yol boyabat'a layıkmı bir karar verin. şimdiden tşk yapılacak çalışma için.

4. Yorum: evet 06 07 2014 03:40
ben saydım doğuzbindoğuzyüzdoğsandoğ
uz kişiden bir kişi eksik var :)

3. Yorum: hüseyin cömert 06 07 2014 02:27
bizim hakkımızda sinopta inşaatleri durduruldu gibi son zamanlarda dedikodular duyuyorum.sinopta ne bir inşaatımız durduruldu nede mühürlendi.bu kişiler hakkında (bu kişilerin ismleri hakkında elimizde belge var)bir iki güne kadar zaten dava açıyorum.bizim hakkımızda elinde belgesi olupta yayımlatmayan veya yetkili mercilere vermeyen şerefsizdir.ama böyle bir belge olmadan hakkımızda dedikodu yapan ise şerefsizin şerefsizidir.

2. Yorum: hüseyin cömert 06 07 2014 02:13
bir iki gün önce mustafa türkün öğrenci yurduna ve abdulla türkün iş yerine belediye zabıtaları iş yeri ruhsatı sormuş tabiki gelebilir sorabilir fakat yıllarca yapı kullanma izin belgesi olmayan çifci petrola niçin aynı uygulamayı yapmıyorlar niçin belediye orayı mühürlemiyor.ismal menteş seçim arası otelin çatısını söktü ve 1 kat daha çıktı.binaya ruhsat almasının mümkünatı yok.ama belediye ne yaptı bir ay önce herkes çatı katı yapabilir diye encümen kararı çıkarttı ve böylece o fazla olan katı çatı katına sokarak yapı kullanma izin belegesini verdiler.boyabat halkına duyrulur herkes çatı katı yapabilir.iki gün önce belediyeye gittim.kumluk mak orman sok. a.i.ç. nin yapmış olduğu binadaki diğer binalara göre farklı .bu binanın özelliği ne. şeffaf belediyecilik bumu.verilen sözler bumu

1. Yorum: hüseyin cömert 06 07 2014 01:53
manşallah mehmet ermiş her yemekte var..hayırdır inşallah...hani mehmet ermiş kapalı havuz yapmıştı .akibetini bilen varmı arkadaş.ben bilmeyenlere söylüyorum 2 trilyon çöplüğe gitti.havuz su kaçırıyormuş.şefik beyede bir çift sözüm var...11 katlı binalara sizde ortaksınız.şu sözünü unutma.belediyenin 1 kuruşuna halellik getirmiyeceğim dedin.ama duyuyorum ki 11 katlı binaları kurtarmak için elinden geleni yapıyormuşun.bende şunu diyorum şu saatten sonra her 10 günde bir o binalar hakkında 4982 sayılı bilgi edinme yasasına göre mercinize dilekçe vereceğim.o işin takipcisiyim.bu yasaya göre kurumunuzun bilgi verme mecburiyeti var.bu duruma görede tüm değişiklikleri takip edeceğim.tüm boyabat halkınada sesleniyorum.4982 sayılı bilgi edinme yasasına göre vereceğiniz bir dilekce ile tüm harcamaların veya diğer bilgilerin evrakını isteyebilirsiniz.size belediye 15 iş gününde bu belgeleri sunmak mecburiyetine.eğer sunmazsa adli merçilere suç duyurusunda bulunabilirsiniz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50282


Tasarım:DtGaNi