Yayın Tarihi:29 07 2014 16:59(1809)


Boyabat'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezide Yapılacak..

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Mehmet ERSOY Boyabat'a kazandırılması düşünülen 100 yataklı hastaneye ilave olarak Boyabat için  ağız ve diş sağlığı merkezininde yapımının düşünüldüğünü bildirdi. Kaymakamlığın düzenlediği bayramlaşma programında konuşan ERSOY:

"Yeni hastanemezinin projesi tamamlanmak üzere. İnşaallah önümüzdeki birkaç ay içinde ihalesini de yaptırabilirsek, Boyabat'ımıza 100 yataklı, 16 yoğun bakım yatağı olan ve dört ameliyathanesi olan çok modern bir hastaneyi kazandırmış olacağız. Akabinde eski hastaneyi yıkmıyoruz, belki oranın bir bölümünde, belki de müstakil bir binada inşaallah diş hastanesini de kazandırmış olacağız." şeklinde konuştu.


Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: salla gitsin... 29 07 2014 18:58
denir ya dilin kemiği yok, her tarafa döner! eeee seçimlere de 10 gün kalmışken! vaatlerde,yatırımlarda,hi
zmetlerde yok yok! ne istedikte yapmadık! hani dendi ya buna benzer bir şey!
800tl ile çalışan asgari ücretli kardeşim, çalışan ve emekli dostlarım bizlerde bakıyoruz ki refah paylarımızda bir artış olacak mı diye! oralı olan bile yok değil mi? gelir getirecek, işsizliğe çare olacak, halkın refah paylarını yükseltecek hangi yatırımlar yapıldı? olanlarda yok oldu!
hani dedik ya dilin kemiği yok! salla gitsin! hedef 2023 imiş! ne olacakmış 2023 de? yeni bir türkiye olacakmış! eğer tek adam yönetiminde ülkemiz yönetilirse hiç kuşku yok ülke, "yeni bir türkiye" olur! olur değil mi?...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80039


Tasarım:DtGaNi