Yayın Tarihi:29 07 2014 20:35(1848)

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan Çocuk Esirgeme Kurumu ve Darülaceze Ziyareti

Türkiye’nin cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Ramazan Bayramı’nın ilk gününde aile mezarlığının ardından Çocuk Esirgeme Kurumu ve Darülaceze’yi ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından vatandaşlarla sohbet eden İhsanoğlu, kendisini görmek için koyunlarını Çanakkale’de bırakıp gelen bir çobanla ilginç bir diyalog yaşadı.

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Yeniköy Camii’nde kıldığı bayram namazının ardından aile mezarlığını ziyaret etti.

İhsanoğlu gün içinde İstanbul Çocuk Esirgeme Kurumu ve Darülaceze’yi de ziyaret ederek yaşlı ve çocukların da bayramlarını kutladı. Yaşlı ve çocuklarla tek tek ilgilenen İhsanoğlu onları dinleyerek sohbet etti. Çocuk Esirgeme Kurumu ziyareti öncesi basın ve vatandaşların sorularını yanıtlayan İhsanoğlu, savaş ve zulümlerin son bulmasını; tüm insanların huzur, barış, birlik ve dirlik içerisinde birbirine sahip çıkarak, sevinç içerisinde yaşamalarını temenni etti.

Ekmeleddin İhsanoğlu ve bir çoban arasında güldüren sohbet

İhsanoğlu Darülaceze’den ayrılırken aracına yaklaşan bir vatandaşla bir süre sohbet etti. Çanakkale’den İhsanoğlu’nu görmek için geldiğini söyleyen çoban Ethem Özkan İhsanoğlu’na “Ben Çanakkale’den koyunlarımı iki günlüğüne arkadaşlarıma bırakıp sizi görmeye geldim. Ülkemizin üzerine 90 yıl önce düşman gelmiş, atalarımız, dedelerimiz görmüşler. Şimdi su uyur, düşman uyumaz sözünü yaşıyoruz. Sizlere sağlıklar diliyorum, tekrardan bayramınız mübarek olsun” dedi. İhsanoğlu çoban Özkan’a bayram harçlığı vermek istedi. Özkan ise İhsanoğlu’na yaklaşarak “Ha yok yok. Benim size yardım etmem lazım” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yenimahleden 01 08 2014 16:48
prof. dr. ekmeleddin ihsanoğlu garip gurebeyla, hastalarla, yaşlılarla , gariplerle alakadar oluyor.milleti kucaklıyor.herkese ümit veriyor.kanaatimce şansı yüksek, kazanır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44029


Tasarım:DtGaNi