Yayın Tarihi:30 07 2014 01:28(1762)

Ayancık Festivali İptal Edildi

Ayancık'ta 1-2 Ağustos tarihlerinde yapılması planlanan 25. Kültür-Keten ve Ahşap Festivali Gazze'de yaşanan olaylar üzerine iptal edildi.

Festival komitesinden ...yapılan açıklamada, " Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, bu yılda 25. Sinin yapılması planlanan ve tüm hazırlıkları eksiksiz olarak tamamlanan, Kültür-Keten ve Ahşap Festivalinin, İsrail'in Filistin ve Gazze'de ki sivillere yönelik başlatmış olduğu ve halen devam eden acımasız saldırılar nedeniyle yapılması uygun görüşmemiştir" denildi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: istanbuldan boyabatlı 30 07 2014 23:06
ayancık belediyesi size madalyamı takacaklar ertelediniz diye çevre insanı bu etkinliği bir yıl bekliyor insanlara iki günlük eğlenceyi niye çok görüyorsunuz türkiyedeki yas bayrakların yarıya indirilmesi ile kaldı hangi tv proğramını değiştirdi yoksa talimatmı geldi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

380768


Tasarım:DtGaNi