Yayın Tarihi:31 07 2014 08:51(3122)

Ak Parti Boyabat İlçe Teşkilatı Bayramlaştı

Boyabat Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen Bayramlaşma merasimi, Bayramın üçüncü gününde Köprübaşı Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma merasimine  TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY, Ak Parti 23.dönem Sinop Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahman DODURGALI, Ak Parti  MKYKY. Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım MAVİŞ, Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz TOKMAK, Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Durağan Belediye Başkanı Ahmet  KILIÇASLAN, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER, önceki Belediye Başkanı Mehmet ERMİŞ, Boyabat İl genel Meclis Üyeleri Hüseyin COŞAR, Satılmış DEMİR, Belediyesi Meclis Üyeleri , Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan METE, Kadın Kolları Başkanı Figen GÜZEL ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Av. Hasan Tosunoğlu'nun açılış konuşmasından sonra, Ak Parti MKYK Y. Üyesi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Birlik Vakfı Ankara Şb.Bşk.Yardımcısı Nazım Maviş, Eski Sinop Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ,Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın ardından Milletvekili Mehmet ERSOY kürsüye gelerek vatandaşların bayramlarını kutlayıp güne dair kısa konuşmalar yaptılar.

Törende siyasiler gündemlerinde bulunan konularda açıklama yaptılar. Özellikle Sinop ve Boyabat ile ilgili güzel mesajlar veren siyasiler, ülkenin siyasi istikrar ile birlikte ekonomik istikrara da kavuştuğunu ve bunun neticesinde de meyvelerin yavaş yavaş alınmaya başlandığını dile getirdiler. Siyasiler merasimin sonunda  katılımcı vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlaştı. 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: gurbetci 01 08 2014 05:11
hz. âişe validemiz (r.a.) “allah resulü’nün (s.a.s.) mübarek eli hiçbir yabancı kadının eline kesinlikle değmedi.” hadislerdeki ölçü bu şekilde belirtilmektedir. bundan dolayı gerek iş hayatında, gerekse ailevî münasebetlerde ve bazı merasimlerde erkeğin kendisine yabancı bir kadınla veya bir kadının yabancı bir erkekle tokalaşması hususunda bir ruhsat bulunmamaktadır. ayrıca bu bir zaruret de değildir. bunlarla birlikte batıdan gelen bu yanlış âdet, yaygın bir şekilde toplumumuzda da yerleşmiş durumdadır

3. Yorum: boyabatlı 31 07 2014 17:38
bakara makara,para makinesi,ayakkabı kutusu,gemicikler,üç beş kuruş,paraları sıfırla oğlum,villalar,pkk ile görüşmeler,700.000 liralık saat,pkk için kanun çıkarmalar,türgeve gelen sıcsk paralar,tutuklanan,sürgün
edilen polisler,savcılar..beraber yürüdünüz bu yollarda..ha unutuyordum 11 katlı binalar..israile petrol taşımalar,yahudiden ödül almalar..elin müslümanına su bile vermemeler vb.. hem yiyor,hem çalışıyorsunuz.kötü niyetim yok.sadece hatırlatıyım istiyorum.selamlar.gözler
inizden öpüyorum.

2. Yorum: yanlış yorum 31 07 2014 17:20
1. yorumcu hem "din siyaseti yapan partiye" diyorsun, hem "yakışmadı" diyorsun. nasıl oluyor?

1. Yorum: ceka57 31 07 2014 13:50
dinimizde bir bayanın bu kadar yabancı (namahrem) erkekle tokalaşması caizmidir.din siyaseti yapan bu partiye yakışmadı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

97854


Tasarım:DtGaNi