Yayın Tarihi:31 07 2014 20:58(1436)

Chp, TBMM Tv için soruşturma istedi

CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP TBMM grup toplantısının canlı yanının kesilmesine neden olan enerji sistemindeki güç kaybıyla ilgili TBMM Başkanlığımın soruşturma yapmasını istedi.

Altay, TBMM Başkanlığı'na yaptığı başvuruda, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan grup toplantısında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında canlı yayın araçlarına sağlanan enerjide ani bir güç kaybı yaşandığını ve araçların uydu bağlantılarında kesilmeler gerçekleştiğini ifade etti.

CHP grup toplantısının 15 dakika boyunca bu şekilde engellendiğini savunan Altay, "Yaptığımız araştırmada TBMM yerleşkesinin hiçbir biriminde benzer bir güç kesintisine rastlanmadığı tespit edilmiştir. Durum şüphe ve kuşku uyandırmış, kasıtlı bir müdahaleyle canlı yayının engellenmesi amaçlı bir sabotaj ihtimalini düşünmemize yol açmıştır" ifadesini kullandı. Altay, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmasını ve sorumlular hakkında yasal işlem yapılmasını talep etti.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: geldeyazma 01 08 2014 21:34
yıl 1999. siirt'te okuduğu şiir yüzünden o zamanki ibb başkanı ceza aldığında, cezayı veren savcıya ve o savcının güdümünde olduğu zihniyete : "bu adalet bir gün gelir sizede lâzım olur !" diyordu ve haklıydı. yine avukatı olan kezban hatemi aynı hukuk garabetine itafen : "haksızlık bumerang gibidir, onu başkasına fırlatırsınız ama döner size gelir" diyordu, o da haklıydı.şimdi rövanş zamanı.roller ve konumlar değişti. ancak o zaman başbakanımız ve ona gönül verenlerin yaptığı "haksızlık" ve "adalet" gibi vurguların muhatabının şimdi kendileri olduğu da aşikâr.

3. Yorum: boyabatlı 01 08 2014 13:21
zaten başka seylerle uğraşmasın ki boş işlerin vekili

2. Yorum: memati 01 08 2014 04:43
chp her zaman gensor meclis araş tırması soruşturma falan filan bir şeyler istiyor am a veren yok kaale bile almıyorlar boşuna muhalefet

1. Yorum: ah bu kediler !... 01 08 2014 02:07
bir çok uyarı levhaları vardır. bunların yanına bir tane daha ilave etmek bir fazlalık yaratmaz herhalde! tüm trafoların dört bir yanına, kedi resmi ve ortasından bir çizgi ile ayrıştırılmış bir levha asılmasının vakti ve saati geldi de geçiyor bile! değil mi? kedi bu! ne zaman geleceği belli olmadığından! en azından geldiği vakit kendi resmini görür de belki bir anlam çıkarır trafoya girmekten tırsar! çok kısa zamanda bu işlemler hemen yapılmalı! hani yakın bir zamanda şey var ya! hani diyorum uyarılarımızı yapalım da sonra "ah bu kediler yine mi" diyede sızlanmayalım!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75961


Tasarım:DtGaNi