Yayın Tarihi:04 08 2014 01:06(2155)

Devlet Bahçeli TRT'yi eleştirince yayın kesildi!

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli TRT'yi cumhurbaşkanı adaylarına eşit süre ayırmadığı için eleştiriken TRT yayını kesti.

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde halka seslendi. Bahçeli burada yaptığı konuşmada TRT’nin Cumhurbaşkanı adaylarına eşit süre ayırmamasından şikayet etti.

TRT’nin patronunun millet olduğunu belirten Devlet Bahçeli, “Ama sabahtan akşama kadar TRT Recep Tayyip Erdoğan propagandası yapar 500 saati ona, 5 saati bir adaya, 7 saati diğer adaya ayırır ise burada millet artık patron olmaktan çıkmış aday Erdoğan patron olmuş, TRT ona hizmet ediyor demektir” diye konuştu. Bahçeli’nin bu sözlerinin hemen ardından konuşmayı canlı yayınlayan TRT haber kanalı yayını kesti.

İŞTE BAHÇELİ'NİN O ANLAR

Haber ve Video: Bugün

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: boyabatlım_57 04 08 2014 22:33
lütfen hırsıza rüşvetçiye yalakaya yandaşa biraz saygı gösterin en azından seçim bitene kadar sonra zaten herkes yapacağını bir onlarda ekmek mücadelesini veriyorlar zaman böyle ne edecen gardaşşşşş

5. Yorum: rasim 04 08 2014 19:13
trt nin istediği gibi yayın kasme hakkı yok hırsızları,rüşvetcileri,s
übyancıları, amerikan uşaklarını,israil uçaklarına gemilerle yakıt taşıyan sözde israil düşmanlarını,reza zarrabın uşaklarını,yayınlarken hiç yayın kesilmiyor hakkımı helal etmiyorum.zehir zıkkım olson haramzedelere

4. Yorum: boyabatlı 04 08 2014 16:03
e akp nin korkusu tüm bürokratı sardı ya yerimden olursam, ya beni bir yerlere sürerseler korkusu başbakan neyi istiyorsa onu yapar hale geldiler. hatırlayalım özel bir kanalda ki alo fatih muhabbetini. allah bizi bu zihniyetin şerrinden korusun amin.

3. Yorum: boyabatlı 04 08 2014 04:26
trt akp nin borazanı olduğunu bir daha göstermiştir.

2. Yorum: hala mı inanmıyorsunuz? 04 08 2014 04:09
trt 'açılımı ne? türkiye radyo televizyonu. bu logo değişeli çok oldu da demek ki logoyu değiştirmeyi unutmuşlar(!) ne güzel ne ala memleket değil mi?bu kurumun tüm giderlerinin parasını halktan dolaylı yoldan toplayın, sonra gelip burayı babalarınızın çiftliği gibi istediğiniz şekilde kullanın! milletin gözünün içine baka baka kul hakkını yiyin, sonrada gelip halka ahlaktan, dinden,imandan fetva verin! halkın parasıyla,halkı kandırmak böyle oluyormuş demek ki!
bakın hiç eleştiri kabul etmiyorlar! tık yayını kesiyorlar! eee devletin kanalı olsa kesebilirler mi?
hala mı inanmıyorsunuz!
hala mı devletin kanalı diyorsunuz!
hala mı! hala mı! hala mı!...

1. Yorum: emrah 04 08 2014 02:42
super olmus, zalimleri destekleyenlerin konusma hakki dahi olmamali...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376517


Tasarım:DtGaNi