Yayın Tarihi:04 08 2014 06:02(2039)

ERSOY:"Teşekkürler Hemşehrilerim"


Ramazan Bayramı dolayısı ile geçtiğimiz tüm hafta boyunca Sinop ve ilçelerinde bayramlaşma programlarına ve düzenlenen şenlik etkinliklerine katılan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY vatandaşlar tarafından gösterilen yoğun için teşekkür mahiyetinde bir açıklama yayımlamıştır.

ERSOY'un açıklaması şu şekildedir:

"Ortadoğu coğrafyasında Mübarek Ramazan Bayramı'na huzur ve sukün içinde girebilmiş, Bayram süresince gurbetçilerimizin akın akın sıla-i rahim yaptığı ülkemizde gururla ve darısı diğer islam ülkelerine inşallah diyerek kutladığımız Bayram günlerimizi ben de Ilimizde sizlerle geçirdim..
Il Başkanımız, teşkilatımız, belediye başkanlarımızla birlikte Bayram günlerinin bir saatini bile boş geçirmeden, Türkeli'den, Dikmen'e, Erfelek'ten Durağan'a kadar bütün ilçelerimizi dolaşarak hem halkımızla hem de teşkilatlarımızla bayramlaştık.. Yaykın'dan Tekir Yaylası'na, Bayamca Yaylası'ndan Çakıldak Güreşlerine kadar katılabildiğimiz bütün etkinliklere,dualara, şenliklere katılmaya, hemşehrilerimizle kucaklaşmaya, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletmeye çalıştık..
Bu yoğunlukta günün belli saatlerine sığdırmak zorunda kaldığımız ziyaret programlarımızda icabet edemediğimiz davetleriniz de oldu.. Sizlerden özür diliyor, hoşgörünüze sığınıyor, telafi etmeye çalışacağız İnşaallah diyoruz.
Halkımızdan gördüğümüz ilgi, gözlerdeki gülen ifadeler, Bayram coşkusuna ayrı bir hava katan sıcak kucaklaşmalar, Tayyip Beyin adına gösterilen sevgi ve saygı, ona gönderilen selamlar, bir günde yüzlerce kilometreyi bulan yayla yolu yolculuklarımızın bütün yorgunluğunu aldı..Sinoplu'nun proje adaylarının değil, milletin adamlarının yanındaki kararlı duruşundan bir kez daha emin olmamızı sağladı.. Daha fazlasını yapmamız için bize güç verdi, enerji verdi, sorumluluk verdi..
Teşekkürler kadir bilir, kıymet bilir, vefalı hemşehrilerim.. Rabbim her günümüzü Bayram güzelliğinde yaşatsın.. Bizim yaşadığımız güzellikleri bütün mazlum İslam coğrafyasına da nasip etsin...Selam ve saygılarımla.."




Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: istanbullu 04 08 2014 19:25
hüseyin cömert boyabat için boyabatlı için hak için hukuk için çalışıyor, çabalıyor.destekliyoruz seni sayın hüseyin cömert.saygılar.

2. Yorum: yasin çetin 04 08 2014 15:44
bir boyabatlı olarak açılımın zırvalığının avukatlığını yapıp, türk devleti'nin çöküşüne katkıda bulunduğu için bu zaattan utanç duyuyorum.

1. Yorum: hüseyin cömert 04 08 2014 06:13
sayın vekilim......selamınızı aldık fakat size bayramın 3.günü arz ettiğim mektubun yanıtını alamadım.benim kaderim bu olsa gerek kime mektup yazsam yanıt alamıyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75192


Tasarım:DtGaNi