Yayın Tarihi:04 08 2014 17:59(7819)

Bayamca ve Binerli köylerinin Geleneksel Yayla Şenlikleri Yapıldı

İlçemiz Bayamca köyü kıran ve Binerli köyü doğan yayla mevkiinde yapılan Yardımlaşma Derneklerinin düzenlediği, Geleneksel Şenlikler Bayamca köyü Kıran ve Binerli köyü Doğan kırı Mesire alanında yapıldı.

Bayamca köyü ve Binerli köyü şenlikleri 1 hafta arayla kendi köy Yaylalarında yapıldı. Şenliklere İçişleri Komisyon Başkanı Akparti Milletvekili Mehmet Ersoy,  Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve Akparti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu  İlçe ve köylerden birçok katılımın olduğu şenlik oldukça neşeli çoşkulu geçti.

Şenliklere katılan Milletvekili ve Belediye Başkanı yapmış olduğu konuşmalarında ; "Yaz mevsiminde Birde Ramazan Bayramı Arifesinde ilçemiz köylerinde yapılmakta olan bu tür etkinliklerin vatandaşlarımız arasında dayanışma ve kaynaşma amacı ile yapıldığını bunda bir nebzede olsa başarılı olunduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bayamca Dernek Başkanı, Binerli köyü Dernek Başkanı Ergün Gedikoğlu, Süleyman Çetinkaya ile köy muhtarları Nusret Aydın, Murat Çetinkaya davetliler için köy şenliklerinde bizleri yalnız bırakmayan öncelikle Milletvekilimiz Mehmet Ersoy’a, Ak Parti İl Başkanımız Cengiz Tokmak’a, Boyabat Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya ,Ak Parti İl Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimize,Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Av.Hasan Tosunoğlu’na, köylülerimize bizlere katkı sağlayan işadamlarımıza çok teşekkür ederiz.

Şenlik Mahalli Sanatçıların muhteşem şarkları ve davul zurna ekibini gösterisi ile şenlikler son buldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83200


Tasarım:DtGaNi