Yayın Tarihi:04 08 2014 21:44(6874)

Boyabat Kılıçlı Köyü Yayla Şenlikleri yapıldı

Kılıçlı köyü Yayla şenliği 02 Ağustos 2014 Cumartesi günü yapılan şenlikte köy sakinleri ve gurbetten gelen Kılıçlılar bir araya geldi.

Kılıçlı köyü şenlik alanına İlimiz Milletvekili Mehmet Ersoy,Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ve İl Genel Meclis Üyeleri,Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu,Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan civar köy dernek Başkanları şenliği ziyaret ettiler.

Düzenlenen etkinlikte vatandaşlar ile biraraya gelen Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy kısa bir konuşma yaparak İlçemizde yaz döneminin gelmesi ile birlikte köylerimizdeki birlik ve beraberliği sağlamlaştıran, yeni nesillerin geçmişini unutmamasına ve tanımasına katkıda bulunan dernek yöneticilerine emeği geçenlere teşekkür etti, vatandaşların bayramlarını kutlayarak hoş geldiniz dileklerini iletti.

Dernek yönetimi Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’a ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.Şenlik yenilen yemeğin ardından köy sakinlerinin Mahalli sanatçılar tarafından verilen konser ve Güreş ,davul zurna eşliğinde eğlenceleri ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93959


Tasarım:DtGaNi