Yayın Tarihi:05 08 2014 00:07(3122)

Ayancık'ta Kavşak Çalışmaları Başladı

Ayancık Belediyesi tarafından Ayancık'a yeni kavşaklar yapılıyor.

Ayancık'ta araç ve yaya trafiğinin sağlanabilmesi için kavşak, kaldırım ve yol düzenlemelerine hız verdi. Özellikle Cevizli, Çay İçi ve Beşiktaş mahallelerinde yol-refüj, kavşak ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Cevizli Mahallesi 101. Cadde girişi, Opet benzinlik altı girişi olmak üzere yol refüjle ikiye bölünerek, kavşak düzenlemeleri ve kaldırım inşaatları yapılarak yaya ve araç trafiğinin daha güvenli olması sağlanacaktır.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün çalışmalarla ilgili olarak, ilçede kavşak çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, “ilçemizde yaya ve araç trafiğinin güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız başlamıştır. Ayancık’ın görüntüsünü daha modern ve estetik hale getirmek için kavşak düzenleme çalışmalarının hızla devam edecektir” dedi.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatlı 05 08 2014 21:52
bizimde şu anayol kaldırımları yükseltilse iyi olcak.eğrilikten yürüyemiyoruz.bebek arabaları,engelliler takılıp kalıo taşların biri yüksek biri alçak.bide başkanımız şuraya el atsa buraları çekseniz diyorum.daha iyi haber yapmış olursunuz sanırım...............

2. Yorum: hakan 05 08 2014 19:13
haberin hiçbir yerinde durağan geçmezken sırf yorum olsun diye haberi hiç okumadan yorum yazan arkadaşım. önce okumak lazım. çevre ilçelere bakacağız ki neler yapılıyor ondan sonra bizim belediyemizle karşılaştıracağız ki anlayabilelim hangisi daha çok çalışıyor diye (naçizane benim düşüncemdir)

1. Yorum: takipci 05 08 2014 02:46
sevgili gazeteci arkadaşlarımı bu haber bizi ilgilendirme biz duragnın kavşak larını napalım siz bizim güzel boyabatımısın güzeliklerini cekin ve yayınlayın ve şimdi yapılan calışmaları bize haber verin ki bizde bilelim bu boyabata kim ne yapıyor ....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

90820


Tasarım:DtGaNi