Yayın Tarihi:05 08 2014 23:04(2479)

Yaz Kuran Kur'an Kurslarında Trafik Bilinci

Sinop Müftülüğü bünyesinde yaz kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik trafik eğitim seminerlerine Saray Mescidinde başlandı. Sinop İl Müftülüğü ve Sinop İl Emniyet Müdürlüğünün oluşturduğu ekiplerle titizlikle hazırlanan  dokümanlarla hazırlanan materyaller eşliğinde sunumlar, çizgi filmler ve soru cevap bölümlerinden oluşmakta yaklaşık 45 dakika devam eden sunumu gerçekleştiren trafik memuru Engin ŞEN;trafikte yapılan yaygın hatalar konusunda kursiyerleri bilgilendirirken alacağımız önlemlerle kazaların önüne geçebileceğimizi vurguladı.Öğrencilerden ailelerini emniyet kemeri takma ve trafik işaretlerine uymaları yönünde yönünde hatırlatmalarda bulunmalarını da istedi.

Cami imam hatip'i Muhammet BAŞOĞLU insanların olduğu yerde sosyal sorumluluklar vardır sosyal sorumlulukların olduğu her yerde kul hakkı dikkat etmemiz gereken önemli bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır.Haksız yere bir ölümüne sebep olmanın bütün insanları öldürmüş kadar büyük bir suç olduğunu ifade ediyor bizlere Kuran-ı Kerim. Böylesine bir sorumluluğu kimse üzerine almak istemez .Kulluk dediğimiz bilinç bizi sadece ibadetlerde bağlamaz yahut camiye sıkıştırılabilecek kadar basite indirgenemez.İyi bir Müslüman iyi bir komşu iyi bir baba sorumluluklarını yerine getiren kurallara uyan bir şoför olmalıdır.

Yaz kursuna devam eden öğrencilere yönelik bilgilendirme kursları iki hafta boyunca yoğun bir şekilde sürdürülecek. Farklı önemli konulardaki bilgilendirme toplantılarına da saray mescidi bünyesinde devam edilecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30987


Tasarım:DtGaNi