Yayın Tarihi:09 08 2014 08:33(5350)


Başkan Çakıcı ve Kara Çınar Eczanesi Açılışını Birlikte yaptı

Boyabat İlçesi’nde Eczacılık sağlık hizmetine bir yenisi daha eklenerek ilçede Çınar eczanesinin açılışını, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve eski Belediye Başkanlarından Hasan Kara birlikte yaptı.

İlçemiz Esnaflarından Hınıçoğulları Mobilya sahibi Akif Tatas’ın kızı olan Ecz. Nurbanu Asena Tatas, Boyabat Çamlıca Mahallesi, Devlet Hastanesi karşısına Çınar adı ile Eczane’sini yoğun bir katılımla hizmete açtı. Çınar Eczanesinin açılışına, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çok sayıda vatandaş ve meslektaşları da kendisini yalnız bırakmayarak, açılış heyecanına ortak oldu.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı açılış öncesi kısa bir konuşma yaptı. Çakıcı konuşmasında, “Eczacı Nurbanu Asena Tatas hanımefendiyi kutluyor, iyi hizmet, bol kazançlı günler ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Başkanın konuşmasının ardından kurdele kesimi öncesi açılış duası yapılarak, açılış kurdelesi için Çınar Eczane açılışına, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, eski Başkanlardan Hasan Kara’yı kurdele kesmeye davet etti. Kurdele kesimi Ecz.Nurbanu Asena Tatas ve dedeleri ile birlikte kurdeleyi keserek açılışı yapıldı.

Açılışa katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Eczacı Nurbanu Asena Tatas, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti. Daha sonra açılışa katılanlar eczaneyi dolaşmalarıyla açılış son buldu.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: ahmet 11 08 2014 22:45
boyabat gazetesi gerçekten dürüst gazetecilik yapmıyorsunuz işinize geleni yayınlıyor işinize gelmeyeni yayınlamıyorsunuz yazıklar olsun size sabah paralelcilerle ilgili yorumumu yayınlamadınız yazık size

5. Yorum: has_yalnizkurt 11 08 2014 04:37
seni yaradan nasil bir doğru üzerine yaratti be reis bir tarafda eski yönetim olacak insanlar bir tarafda yalniz sen sen başkan olmada zaten olsun bu menfaat çıkarcı insanlar fazlasiyla yoruyor senin gönlün yorulmasin yeterki nediyeyim başka bilemiyorum yalniz sen = 6500 oy alirsin bu memlekette bir başkası daha cikmaz.

4. Yorum: sanayici 10 08 2014 00:14
belediye başkanımız sn şefik çakıcının kendisine oyversin yada vermesin tüm boyabat halkının belediye başkanı olduğunu gösterdiği için tebrik eder, tatas ailesine yeni işyerlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim.

3. Yorum: evet 09 08 2014 20:20
sevmiyorum bu siyaseti ya konuştuğun gibi ol yada hiç konuşma.

2. Yorum: ben 09 08 2014 19:41
sayın başkan 30 mart seçimlerinde sana ve akpartiye had bildirmeye kalkan sana parmak sallayanlara açılış yapmanı çok yadırgadım doğrusu. başbakanın mücadelesşne destek vereceksen tam vermelisin.

1. Yorum: sadettin.t 09 08 2014 15:41
hayırlı uğurlu olsun rabbim bol kazançlar versin.
ecz.teknisyeni sadettin toraman
sancaktepe-istanbul


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385902


Tasarım:DtGaNi