Yayın Tarihi:12 08 2014 20:34(1585)

 

Başkan Çakıcı teşekkür mesajı yayımladı

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde Boyabat’lı seçmenlere Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Yeni Türkiye’nin doğuşunun, Türkiye’nin büyüme ve yükselme arzusunun Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte daha güçlü bir şekilde devam edeceğini ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Türkiye’nin son 10 yıllık sure içerisinde gerek ülke ve gerekse dünya genelinde göstermiş olduğu başarılar ve muassır medeniyet olma yolunda atmış olduğu adımlar bir kez daha hemşerilerimiz tarafından takdirle karşılanmıştır” dedi.

Hemşerilerimiz Başbakanımıza sahip çıkmıştır

Başkan Çakıcı, “10 Ağustos 2014 Pazar Günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlğı seçimi 1. Turunda,  İlçemiz genelinde seçime katılan hemşehrilerimizin  yüzde 63.6 oranında önemli bir bölümü Milletin Adamı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte  “Türkiye’nin gücüne güç katacağı” Milli İradenin hakim olması ve  Yeni Türkiye’nin inşaası yolunda gece gündüz demeden çalışacağı inancı ile  kendilerinden beklenen desteği sağlamış  ve hedefe doğru kararlılıkla yürüyen Başbakanımıza sahip çıkmıştır” diye konuştu.

Sağlam İrade sandıkta tecelli etmiştir

Milli iradenin sandıkta tecelli ettiğine vurgu yapan Başkan Çakıcı “Yüzyıllar boyu okyanuslara hükmetmiş, üç kıtada at oynatmış bu milletin evlatlarını, derelere, banyo küvetlerine sığdırmaya çalışan dış güçler ve bunların ülkemizdeki uzantıları, sağlam iradenin sandıkta tecelli etmesi ile birlikte, siz değerli hemşerilerimizden gereken cevabı demokratik teamüller çerçevesinde sandıkta almış ve Milletin Adamı 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeniden okyanuslara açılmak ve bu ülkeyi şaha kaldırmak üzere çalışmalara başlamıştır. Rabbim kendisinin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun” diye temennilerde bulundu.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yapmış olduğu açıklamasının sonunda, "Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'e ülkemize vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, Türkiye Cumhuriyetimizin 12. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı görevinde başarılar diler, gerçekleştirilen seçimde, gerek sandığa giderek oylarıyla gerekse dualarıyla ciddi katkılar sağlayan tüm hemşerilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: ömer 14 08 2014 16:28
rte ninpropagandasına harcadığın mesainin birazını da boyabatın meselelerine harcasaydın fena olmazdı. boyabatlılar seni oraya başkalarının seçim propagandası yapman için değil hizmet için seçtiler.ama gördüğüm kadarıyla sen de senin çnceki başbakanın ve de şimdiki cb.nın gibi herkesin değil sadece kendinin başkanı olmuşsun

4. Yorum: 3.yr.nun bilgisine! 14 08 2014 01:00
doğru söylüyorsunuz,ama;güzel boyabatımızın kaderi!belediyenin görevleri tamamen farklı konumdadır,ekip işidir,kalifiye eleman işidir,en önemliside proğramlı çalışmadır.tam donalımlı yeni masalar,yeni kişiler;şuana kadar sevgili başkanı yanlış yönlendiriyorlar.fakat,ya
kında başkan;herşeyin üstesinden gelecektir.











;

3. Yorum: evet 13 08 2014 21:07
mesela çöpler toplanmalı, fırıncılar,cadde kenarında üç sıra park,alparslan türkeş parkında oturulmalı vakit namazlara gidilmeli.

2. Yorum: boyabatlar 13 08 2014 16:15
1.yorumcu doğru söylüyor.siyaset artık bir yana bırakılmalı. her partinin adamına , oy veren - vermeyen herkese eşit davranılmalı.belediye tüm boyabatın belediyesi.siyasi mesajlar yerine proceler ne alemde ,procelerden haber alalım.

1. Yorum: reis 12 08 2014 22:02
sayın başkan sen akp nin ilçe başkanımısında bu mesajı yazıyorsun at artık rozeti işine bak boyabata ve boyabatlıya nasıl hizmet ederim onu düşün.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68344


Tasarım:DtGaNi