Yayın Tarihi:13 08 2014 16:45(1366)

"Madde Kullanımı ve Zararları" Konulu Bilgilendirme Semineri verildi

Bakanlığımızca , gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları , kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amacıyla ; 2014 yılı Ağustos ve Eylül ayları içinde ‘’Şehirler ve Kültürler’’adlı projenin uygulanması başlanmış olup;

İlimize gelen Gümüşhane , Erzincan Kız öğrenci grubu, Bursa dan gelen Erkek öğrenci grupları 80 kız 40 erkek olmak üzere toplam 120 öğrencimize Kredi ve Yurtlar Kurumu Konferans salonunda Sinop Gençlik Merkezi ve Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce TUBİM İl Temas Görevlisi tarafından ’’ Madde Kullanımı ve Zararları ‘’konulu bilgilendirme semineri verildi.

Seminer Sonunda Konuşma yapan Sinop Gençlik Merkezi Müdür V. Ramazan YILMAZ;

İlimize gelen Gümüşhane , Erzincan Kız öğrenci grubu, Bursa dan gelen Erkek öğrenci grupları İlimizin doğal güzelliklerini görerek , Tarihi ve Kültürel değerlerini tanıyarak , Akranları ile iletişime giren misafir gençlerimiz birbirleri ile kaynaşıp yeni dostluklar ve kardeşlikler edindiler.

Bizlere Destek olan Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve Personeline , Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyorum dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sinoplu 14 08 2014 06:02
önce sinopun gençliğini madde bağımlılığı konusunda aydınlatalım sinopta ve ilçelerinde madde bağımlılığı çok yaygın hale geldi bence ilk ve orta öğretimdeki çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirmemiz gerekiyor özelliklede bonzai denen illet hızla yayılıyor bu konuda önemli adımlar atılmalı..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98170


Tasarım:DtGaNi