Yayın Tarihi:14 08 2014 06:49(1518)

Süleyman Seba hayatını kaybetti

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Boyabat'taki Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarlarının başı sağolsun.
Boyabat Beşiktaş Jimnastik Kulübü Taraftar Platformu

Süleyman Seba için Cuma günü Vodafone Arena Stadı'nda tören düzenlenecek. Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında da efsane başkanın naaşı Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba (88) hayatını kaybetti. 5 Nisan 1926 doğumlu olan Süleyman Seba, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Sebanın uzun süre tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi ölümüyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada "4 Mart 2014 tarihinden bu yana kronik hastalığı nedeniyle hastanemizde takip ve tedavi edilmekte olan Sayın Süleyman Seba saat 20:37'de hayatını kaybetmiştir" ifadelerine yer verildi.

CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ

Süleyman Seba için Cuma günü Vodafone Arena Stadı'nda tören düzenlenecek. Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında da efsane başkanın naaşı Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46529


Tasarım:DtGaNi