Yayın Tarihi:14 08 2014 21:59(1134)

TOKMAK; Yeni Türkiye'nin Kapıları 10 Ağustos'ta Halkın İradesi İle Açılmıştır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Sayın Cengiz Tokmak 10 AğustosCumhurbaşkanlığı seçimi nedeni ile bir teşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti olarak girdiğimiz 9 seçimden her biri halkımızın teveccühü neticesinde her defasında ayrıbir tarih yazmış, yeni Türkiye’nin alt yapısını hazırladığına dikkat çeken Tokmak, başta TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili olmak üzere İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti’li Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev almış mensuplarına ve tüm gönüldaşlarına hitaben bir teşekkür mesajı yayınladı.

"Değerli Kardeşlerim,10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi bildiğiniz üzere vesayetçi anlayışın ve statükonun hakim olduğu bir dönemin kapanıp, demokrasinin güç kazandığı, kardeşliğin perçinleştiği, tam bağımsız YENİ TÜRKİYE’nin kapılarının halkın iradesi ile açıldığı bir tarihtir. AK Parti olarak girdiğimiz 9 seçimden her biri halkımızın teveccühü neticesinde her defasında ayrı bir tarih yazmış, yeni Türkiye’nin alt yapısını hazırlamıştır.

Cumhuriyet tarihimizde ilk kez Cumhurun Başkanını siz değerli halkımızın desteği, inanmışlığı ve hayır dualarınızla belirlediği bu seçimde yine zafer ile neticelenmiştir. Türkiye genelinde %52 gibi tarihi bir oran ile oy kullanan seçmenimizin yarıdan fazlasının desteğini alan Genel Başkanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilimiz genelinde de %61.2 oy oranı ile katkı sağlayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

Bu süreçte yoğun meclis çalışmalarından fırsat buldukca Seçim kampanyalarımıza katılarak bizlere destek ve güç veren TBMM İç işleri komisyonu başkanımız ve çok değerli milletvekilimiz Mehmet Ersoy başta olmak üzere emeği geçen İl yönetim kurulumuza, İl Kadın Kolları Başkanımız Müge Üstün Onur ve yönetim kurulu üyelerimize, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Soysal, Ayancık İlçe Başkanımız Yılmaz Özünlü, Boyabat İlçe Başkanımız Hasan Tosunoğlu, Dikmen İlçe Başkanımız Hüseyin Türkmen, Durağan İlçe Başkanımız Ahmet Usta, Erfelek İlçe Başkanımız Yılmaz Özen, Gerze İlçe Başkanımız İzzet Karaman, Saraydüzü İlçe Başkanımız Muammer Yıldız, Türkeli İlçe Başkanımız Murat Karahan ve tüm İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Ayancık İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Ayşe Özer ve Cumhur Çetinkaya, Boyabat İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Figen Güzel ve Rıtvan Mete, Dikmen İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Fatma Akçaoğlu ve Eyüp Karaaslan, Durağan İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Seher Öztekin ve Ramazan Sarı, Erfelek İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Şadiye Öztürk ve Celal Özen, Gerze İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız  Sevile Aksu ve Cihan Dinç, Saraydüzü İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Emine Saraç ve Yasin Orhanoğlu, Türkeli İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Necibe Özcan ve Salih Özcan’a , tüm İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimize, tüm il, ilçe Mahalle Başkanlarımıza ve Mahalle Teşkilatlarımıza, Sandık Kurullarında görev alan gönüllü kardeşlerimize ve ayrıca Ayancık Belediye Başkanımız Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker ve tüm AK Parti’li Belediye meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Başkanımız Şükrü Gündoğdu ve AK Parti Grup Başkan vekilimiz Ali Çöpçü başta olmak üzere Ayancık İl Genel Meclis üyelerimiz Sefer Gürleyen ve Yaşar Altıntaş, Boyabat İl Genel Meclis Üyelerimiz Hüseyin Coşar ve Satılmış Demir, Dikmen İl Genel Meclis Üyelerimiz Kerim Ali Şahin ve Süleyman Yıldırım, Durağan İl Genel Meclis Üyelerimiz Mesut Çınlar ve Hamit Topçuoğlu,Erfelek İl Genel Meclis Üyemiz Cemil Özen, Gerze İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet Burma, Saraydüzü İl Genel Meclis Üyelerimiz Ali Orhanoğlu ve Osman Taşgın, Türkeli İl Genel Meclis Üyelerimiz Şükrü Işık ve Veysel şahin’e ve ismini sayamadığımız parti üyelerimiz ve tüm gönüldaşlarımıza sürece vermiş oldukları destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanımızın ülkemize, milletimize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ali 15 08 2014 19:37
yav başkan iyi güzelde merkezde yüzde 38 almışsın yerel seçimde sinopta tarihi fark yemişsin birde çıkmışsın kutlama yayılıyorsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66329


Tasarım:DtGaNi