Yayın Tarihi:15 08 2014 21:24(1689)

Sinop Üniversitesi Rektörü Boyabat ve Gerze'de İncelemelerde Bulundu

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının açılmasına az bir zaman kala Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yerleşkesi ve inşaatı devam eden Gerze Meslek Yüksekokulunu gezdi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Bircan ilk olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Bayrak ile birlikte Gerze MYO’da incelemelerde bulunarak, Yüksekokul yönetimiyle durum değerlendirmesi yaptı. Daha sonra Boyabat ilçesine geçerek Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yerleşkesini gezen Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, yeniden düzenlenen yerleşke girişini yerinde gördü.

Sinop Üniversitesi Rektörü  Bircan, incelemelerin ardından Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir’i makamında ziyaret etti.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: hangi akıllı? 17 08 2014 23:04
hangi akıllı okulun giriş kapısını ticaret lisesinin arka tarafına aldırdı ki anlamaz mümkün değil.yok beride başkasının arsası varmış yok bilmem neymiş.onu yaparken düşünmeden yapana sormak lazım.okulun girişini boyabat durağan tarafına kaydırmak demek bu okula öğrenci gelmese de olur demektir.gece öğreniminden çıkan hangi erkek ordan çekinmeden yürüyerek gelebilecek ki kız çocukları gece öğrenimini tercih eder olsun.yazıkkkkkk


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105808


Tasarım:DtGaNi