Yayın Tarihi:15 08 2014 21:40(2093)

 

Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Tosunoğlu'ndan Teşekkür ve 13. Yıl Kutlama Mesajı


Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Avukat Hasan Tosunoğlu Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarından dolayı teşekkür ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin  kuruluşunun 13. yıldönümü dolayısıyla  kutlama mesajı yayımladı.

Av. Tosunoğlu mesajında şunları söyledi: " Halkımızın hür iradesiyle Türk tarihinin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ı kutluyor, Cumhurbaşkanımızın ülkemize, milletimize ve Boyabat'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz, Boyabat halkına teşekkür ediyoruz.
Ayrıca Ak Parti'nin 13. yıldönümünü de kutluyor, vatanımıza ve milletimize hizmet etmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum."

            Ak Parti İlçe Başkanı
            Av. Hasan Tosunoğlu 

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: cevap 18 08 2014 20:36
o müdürün ismini yaz cevap vereceğim.

4. Yorum: üç hilal 18 08 2014 06:57
niye tayyibe teşekkür etmesin niye kutlamasın iş-kur sayesinde bütün sülaleleri işe giriyor fakir fukaranın alacağı yardımlar akp.lilere akıyor lise mezunu ünv. gençlerin başında müdür.. o etmesinde senmi edeceksin teşekkürü. adamların umurundamı diyarbakırda pkk. heykel dikmiş -yol kesmiş-bayrak indirilmiş-işid konsolos kaçırmış- apo piçi 2015 de serbest kalacakmış .. bu olaylar sadece vatanını-bayrağını ve milletini sevenlerin derdi. ama akp.lilerin derdi başka kps. 2015 den itibaren kaldırılıyor artık işsiz akp.li kalmayacak. iş-kur yeniden eş-dost-akraba ve sülalelerle doldurulacak. liyakatsız insanlar oraya buraya müdür atanacak bunların derdi bu....yazdıklarım yalansa bir tane akp.li cevap versin...

3. Yorum: boyabatlı 17 08 2014 17:31
siz sayın tosunoglu neyin teşekkürünü yapıp tayipbi kutluyorsunuz siz doguya pkk ya yüz verip diyarbakıra pkk şerefsiizn heykelini dikdirdiniz siz önce bubu esabını veri,n sizden bu halk acıklama bekliyor sizebu halk pkk ya söz hakkı verdirsin diyemi oy verdi siz yakında af diyerek opa deneen iti de cıkartacaksınız bunu herkez biliyor

2. Yorum: vatandaş 16 08 2014 22:53
sayın tosunoglu siz tayyibi kutlama mesajı vereceginize önce pkk şerefsiizn dikdigi eykelin acıklamasını yaınız bu memleketi o.. larına teslim etitiniz utanmadan cıkıp kutlşama mesajoı veriyorsuznz eykelin acıklamasını yapın önce

1. Yorum: münir aziz köse 16 08 2014 06:41
rabbim türk cumhuriyeti devletlerine ve milletimize hayırlar eylesin... amin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84196


Tasarım:DtGaNi