Yayın Tarihi:17 08 2014 19:52(3525)

Yaya Geçişinde Aşırı Hız, Trafik Kazası 1 Yaralı

16 Ağustos 2014 Cumartesi akşam saat 19.45 sıralarında Boyabat Adnan Menderes Bulvarı, Orman İşletme Müdürlüğü karşısında trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaya geçişinde karşıya geçmek isteyen yaşlı kadına, yaya geçişinde durmak zorunda olan, ancak aşırı hız nedeniyle duramayan araç çarptı. Aracın çarpması ile yaralanan yaşlı kadın 112 Acil Servis ile Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabathaberleri.net

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: fatoş 26 08 2014 18:32
orada yaya yolu var trafik ışığı yok tam emniyetin önüne bir trafik ışığı koymak gerek en işlek yol orası ve yayalar mecburi geçiyor ordan...

3. Yorum: boyabat 19 08 2014 19:09
trafik ekibi yok

2. Yorum: murat 18 08 2014 23:19
1.yorumcuya katılmamak mümkün değil. 1 kaç sene önce trafik bu yol üzerinde bekler cezai işlem uygulardı. hız limitini aşanlarda, güzeldi aslında. insanlara bakıyoruzda motorcusu otomobilcisi bunlar yetmezmiş gibi kamyonlar bile bu yol üzerinda hızlı gidiyolar e kardeşim bak böyle yaşlısı var çocuğu var engelli insanımız var. yazık değilmi. her akşam ben burlarda hızlı giden görmüyorum dien insan yalan söyler ışıklar da özellikle.. emniyetin bu yol üzerinde bişey yapması lazım.

1. Yorum: değişen bir şey yok 18 08 2014 15:16
motosikletler, otomobiller inönü okulu önünden saraydüzü yol ayırımına kadar olan yolda sürekli hız , yarış ve gösteri yapmakta, bugün bu teyze yarın bir başkası ah vah demekle önlem alınmıyor. bu tip magandaları cezalandırmak gerekiyor. trafik kontrolleri bu güzergahta sık sık yapılmalıdır. yaralı teyzeye geçmiş olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79369


Tasarım:DtGaNi