Yayın Tarihi:20 08 2014 17:13(2927)

Yeni Projeler Hayata Geçiyor

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Boyabat’ın çehresini değiştirmeye başlıyor.

40 proje ile seçimlere iddialı giren Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat’ın sorunlarını tanıdıkça ortaya yeni projeler üreterek, çalışmalarına hız verdi.

Yıllardır bakımsız, atıl kalan Boyabat Köprübaşı'nda bulunan Belediyeye ait park ve Kalebağı mesire alanına giden yolun yeniden yapılandırılması ve daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalara başlandığı bildirildi.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: vatandaş 22 08 2014 00:20
hayırlı olsun güleyimmi aglayımmı bu küçük işler normal sıradan bir çalışmadır sayın başkan böyle küçük projelerle bizleri oyalamasanda büyük projeleri faaliyete gecirsen hani yıkılan belediyenini yerine yapılacak halen orada göstermelik resimi duran projeyi yapılsa ve orada yıkılması beklenne binannın biran önce oradaki esnafları magdur etmeden oradaki proje başlasanız hiç fena olmaz başarılar

6. Yorum: jonturk 21 08 2014 17:04
başkan yanında 3-5 kişiyle sahada keşif yapınca o proje ''hayata geçmiş'' mi oluyor? hayata geçmek ne demek bi araştırın bence...

5. Yorum: misafir 21 08 2014 03:20
en kisa zamanda bitmesi dilegiyle.bu bölge ve köprü boyabat'ımıza ilk geçiş kısmı ve görüntüsü hoş olmayan bir yer.projenin resimlerinide yayınlarsaniz seviniriz.

4. Yorum: proje istemek hakkımsa! 21 08 2014 01:38
belediye hizmeti binası projesini umutla beklemekteyiz.

3. Yorum: arkın özsoy 21 08 2014 01:35
günlük rütin işler ne zaman proje oldu.kolaz çayının iki yolunu dsi ışıklandırıyor bildiğimize göre.

2. Yorum: istanbuldan boyabatlı 20 08 2014 19:58
sayın başkan yapabiliyorsan bir yiğitlik madem boyabatın çehresini değiştirecem diyorsun kolaz çayını mezbahanın altına kadar zeminini düzelt ıslah et yap orayı eskişehirin porsuk çayı gibi insanlar kayıkla kolaz turu atsın bak o zaman boyabatın çehresi nasıl değişiyor hiç olmazsa yrnimahalleyede bir canlılık gelir selamlar başkan

1. Yorum: tecrübe 20 08 2014 19:42
bu tip projelerde deneyimi ve tecrübesi olan daha önce yapılmış güzel çalışmalar dikkate alınarak , iyi bir etüd ile verimli sonuçlar alınabilir.yoksa masrafı çok ama verimsiz bir çalışma ile karşılaşabiliriz.hizmeti yaptıranlara nacizane bir tavsiyedir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67284


Tasarım:DtGaNi