Yayın Tarihi:20 08 2014 21:01(1271)

Engin ALTAY, Ana Okulları ile İlgili Önerge Verdi

Bağımsız ana okullarında tekli eğitim kaldırılıp ikili eğitime geçiliyor. Çalışan anneler mağdur ediliyor. Bu konuda CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin ALTAY'ın, Milli Eğitim Bakanı'na vermiş olduğu soru önergesini sizinle paylaşıyoruz.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: işçi 21 08 2014 15:55
sayın vekilim siz c h p gurupbaşkanı ve milletvekilisiniz sayın ersoy komisyon başkanı bir iyilikte kamuda çalışan işçilerin kurum dehiştirmesiyle ilgili öneriniz bir kanun teklifiniz olsa niçin işçiler bukadar mahdur birçözüm yok bu kangıran olan konuyu gündeme getirseniz sizlerden ricamız vede beklentimiz meçlisteki torba kanuna bunuda ekletmeniz insallah duyarsız kalmazsınız t ş k ler şimdiden bu yorumu inşallah
gaztemiz yayınlar

1. Yorum: haha 20 08 2014 21:57
işte çalışan milletvekili budur, diğer vekilin daha ne iş yaptığını neler yaptığını göreniniz duyan var mı? benc evap veriiyim ama yok ama siz oy verin akp ye başı oy verin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70415


Tasarım:DtGaNi