Yayın Tarihi:21 08 2014 16:01(2674)

 

Yaya geçişlerinde yeni düzenlemeye gidildi

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki orta refüjde uygun olmayan yaya geçişlerinin kaldırılması ve kapatılması için çalışma başlatıldı.

Söz konusu çalışma kapsamında, Karayolları 79. Şube Şefliği, Boyabat Belediyesi, Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon kararı gereği, Karayolları Trafik Şartname Standartlarına göre uygun olmayan orta refüjlerde yaya geçişlerinin, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmemesi ve yaya kazalarının olmaması için, rastgele karşıdan karşıya geçişler engellenmiş oldu.

Yapılan yeni düzenleme ile uygun olmayan yaya geçişleri kaldırılması ve kapatılması sonrasında Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki karayolunun orta refüjünü kullanmak isteyen yayalar için ise yine yaya geçitleri oluşturularak yayaların güvenli geçişine olanak sağlanmış oldu.

 


Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: yaya 23 08 2014 19:04
hız yapanlar tespit olunup gerekli cezai müeyyideler tatbik edilmelidir.şehir içi en fazla 30-50 km dir. ama bazı uyanıklar 90 yapıyor..bunlar tespit edilmeli ve bu kötü alışkanlıklarından ( hız tutkunluğu ) vazgeçirilmelidir.

2. Yorum: yayazade 22 08 2014 02:54
tamam kapatıldı kapatılmasına birşey demiyorum.ama yaya geçitleri ölüm saçıyor....lütfen yaya geçitlerine araba park edenlere ceza yazılsın.yaya geçitinden karşıya geçerkene arabalar çok hızlı geçiyor.yaya yola çıktığı anda yol yayanın iken araba hız yapıyor yaya resmen uçarak gidiyor.özellikle yaya geçidine geldiği anda hızlanıyorlar.engelli arkadaşlarımız karşıdan karşıya geçerkene çok zorlanıyorlar.sürücüler yol vermiyor.ayrıca dörtyol mevkisine biran önce ışık lambası olması gerek....yetkililere sesleniyorum.biran önce çözüm.yarın okullar açılacak.çocuklarımız tehlikede....

1. Yorum: lütfen 21 08 2014 16:11
peki yaya geçitleri düzenleniyor da engelli ve bebek arabalarına uygun yapılırsa geçiş yerleri iyi olcak.orta şeritteki kaldırımlar yerden olan yetersiz.ki ordan geçtik kaldırımlar yüksek bilgilerinize başkanımm.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108842


Tasarım:DtGaNi