Yayın Tarihi:22 08 2014 00:42(3108)

 

Uygur Özay İlkokulunun temeli atılıyor

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Esentepe Mahallesine kazandırılacak olan ve vaadettiği 40 projesi içerisinde yer alan devlet destekli projelerinden  Uygur Özay İlkokulunun temelinin 26 Ağustos 2014 Salı günü atılacağını belirtti.

Arsası hayırsever Uygur Özay tarafından bağışlanan 16 Derslikli Uygur Özay İlkokulunun temeli 26 Ağustos 2014 Salı günü atılıyor.

Esentepe Mahallesinde gerçekleştirilecek olan temel atma töreni öncesinde, inşaat alanında hummalı bir çalışma yürütülüyor.

16 Derslikli Uygur Özay İlkokulunun, Esentepe ve Çakıroğlu Mahalle sakinlerinin Eğitim ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “İlçemizde güzel şeyler olmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden birini 26 Ağustos Salı günü hep birlikte Esentepe Mahallesinde okulumuzun temel atma töreninde yaşayacağız. Arsası hayırsever Uygur Özay tarafından bağışlanan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediyemiz işbirliği ile inşaatına başlanan devletimizin katkılarıyla tamamlanarak 2016 yılında eğitim öğretime açılacak olan 16 derslikli Uygur Özay İlkokulumuzun Esentepe ve Çakıroğlu Mahalle sakinlerimizin eğitim ihtiyacını karşılayacağını inanıyorum.Boyabat Belediye Başkanı olarak okulun yapılmasına, eğitim öğretim hayatına başlamasına katkı sağlayacak olan herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımızı Salı günü saat 14.00’de Esentepe Mahallesinde yapılacak olan temel atma törenine davet ediyorum" diye konuştu.

 

Facebook'ta Paylaş
15. Yorum: ilginç 25 08 2014 17:06
şimdi sıra fakültelerde.

14. Yorum: olmadı başkan 25 08 2014 04:12
bu beyanatın olmadı be başkan. seni seven ve sana oy veren birisi olarak okuyunca yüzüm kızardı. daha işin başındasın. bu şekilde başkalarının pişirdiği aşın başına geçip benim aşım demen olmadı. 7 den 70 e herkes biliyor o okulun kaymakam bilal beyin aşırı çalışmaları sonucu arsasının temin edildiğini. hiç değilse beyanatında bu işi buraya kadar taşıyan ilçemiz kaymakamının gayretleridir. bende belediye başkanı olarak üzerime düşeni yapacağım de de millet seni alkışlasın. olmadı. olmadı. olmadı.

13. Yorum: boyabatlı 24 08 2014 23:02
yaw bu millet hala uyananmaış sanıırm yada bu akp zihniyeti bu millatı saf sanıyor bunlaın zihniyetinde var bu herşeyi biz yaptık herşey erdogan projesi akıllarınca sayın başkan siz hayır sever vatandaşın yaptıracagı ve buna sayın kaymamkamızn önderlşk ettigi bir okula sizin işiniz giib boy boy resimlaerle yazılarla ilan yapmayın siz önce vaatettiginiz projeleri yapsanızda sizin boyabat için birşeyler yaptıgınıza ve siizn yönettiginize inanalaım sizi oraya göstermelik olarak secmedi bu halk kendini başkalarına yönettirme başarılar

12. Yorum: vatandaş 24 08 2014 22:57
sayın gazete yöneticileri işinize ve akp taraftarlıgı yapmayın herkez yaptıgı yorumun yayınlanıp yayınlanmadıgını takip ediyor siz bunları nedne yayınlamıyorsunuz yorumlarda argo kelişme verse haklısınız ama yoksa taraf tutarak yayaınlamamzlık yapmayın

11. Yorum: nasıl***** 23 08 2014 22:39
evet ilçemize bu okulun arsasını alıp bağışlayan kaymakamımız ve işin bu aşamaya getirilmesine emeği büyük olan ilçe milli eğitim müdürümüzden allah razı olsun. esentepe mahallemizin buna ihtiyacı vardı. anaokullarını üst üste yapan kişiler planlama nasıl olur öğrenin biraz.

10. Yorum: construction 23 08 2014 19:10
bu calismayi kimse sahiplenmesin bu hayirli ise vesile olup hayata geciren boyabat kaymakami sayin bilal bozdemir'dir..

9. Yorum: tarafsız 23 08 2014 16:40
başkan bey bence söz verdiğin 47 projeyi faaliyete geçirsen boyabatın menfaati için daha güzel olur ayrıca bu okul bir hayırsever tarafından yaptırılıyormuş her eseri ben yaptırıyorum gibi reklam yaparak sahiplenmeye çalışmak bana çok tuhaf geldi.

8. Yorum: evet 22 08 2014 19:39
akıl tutulması

7. Yorum: dursun 22 08 2014 17:29
milletin akklı ile dalgamı geçiyon başkan okulu kimin yaptırdığını herkes biliyor başkan bunlar ucuz siyaset

6. Yorum: ben yaptım 22 08 2014 16:31
okullara önem veren bir belediye öncelikli olarak hanelere 1,76 tl verdiği suyun tonunu okullara 3,86 tl den satmaz ilgililere duyrulur.

5. Yorum: ya yollar !... 22 08 2014 16:23
resimde görüldüğü kadarıyla okulun mevkisi,tarla görünümlü bir arsanın içinde. yeni yerleşim yeri ki çevre düzenlemeleri daha yapılmamış! herhalde belediye olarak,çevreden bu okula gelecek öğrencilerin ayakları çamur görmeden,şurdan mı gitsem, burdan mı hesabı yapmadan güle oynaya okuluna gelir. nedense, olacaklar önceden düşünülmeden üst yapıları yapar, alt yapıyı daha sonralara bırakırız! inşallah bu sefer böyle olmaz,okulun inşaatı ile beraber sağlıklı yollarda yapılmaya başlanır!
ilçemizin sınırları gün geçtikçe genişliyor. buna göre de okul ihtiyacına gereksinim duyuluyor. eğitime katkı veren tüm duyarlı vatandaşlarımızı kutlarız.
tüm okullarımızda çağdaş,laik,cumhuriyet ilkelerini benimseyen,özgür düşünen,biat eden değil soran,sorgulayan düşüncelerini özgürce söyleyebilen aydın yüzlü sevgiden, barıştan ,kardeşlikten yana olan genç nesillerin yetişmesi için eğitim verilmesinin temennisiyle! akıl ve bilim! muasır medeniyete giden yolun rehberidir! eğitiminde olmazsa olmazıdır!

4. Yorum: mustafa başdoğan 22 08 2014 15:50
anssid olarak ziyaretimiz geçikmiştir sn başkana başarılar diler okul yerini bağışlayan kardeşimizin hayrını allahım kabul etsin boyabatımıza hayırlı olsun

3. Yorum: varandas 22 08 2014 07:22
agzina saglik 1ci yorumcu soylenecek herseyi soylemissinis

2. Yorum: münir aziz köse 22 08 2014 04:36
helal sana şefik başkan rabbim yolunu acık eylesin.amin.selamlar

1. Yorum: ????????????? 22 08 2014 04:29
şimdi bu okulun belediye ile ilgisi ne anlamış değilim..arsayı vatandaş bağışlamış,devlet okulu yapıyor,biride sahipleniyor..oh ne ala.sizden öncekiler,atatürk,inönü,cengiztopel,dumlupınar,cumhuriyet,fatih,hamittekin,
imamhatip,mehmet akif,kız ve erkek sanat okulları,yaşar topcu,anadolu ve öğretmen liselerini yaptı fakat sizin kadar cığırtkanlık yapmadılar be..13 yılda boyabata alt tarfı 16 derslik bir okul...onunda arsası bağış


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387589


Tasarım:DtGaNi