Yayın Tarihi:22 08 2014 17:10(3856)

Esrarengiz Görüntü…

Saraydüzü Hacıçayı Köyü, baraj kenarında gece piknik yapan vatandaşlar o eğlenceli anları karelemek isterken ortaya bu görüntü çıkıyor. Yorum sizlerin…

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: olur mu 26 08 2014 03:11
bürnük orman mesire yerine bir gidiver oranın halini bir gör orada su yok çöp almış başını gidiyor tam bir pislik, çöplük yuvası olmuş yapaçaksan haberi lütfen yapıver.

9. Yorum: baltacoğu 25 08 2014 17:45
allah aşkına bunu neresi haber ya gençler gece balığa gitmişler baraj kenarındaki ku dalları kuru otları yakmış çevreye bir zaraı yok yangın çıkacak desk su kenarı orman yok yanacak güldürmeyin kardeşim bu ateş haftanın iki günü balık avlamaya gidenler tarafından yakılyor

8. Yorum: fasafiso 24 08 2014 04:13
sayın davut koçyiği kusura bakmayın ben kötü anlamda bir eleştiri yapmak için söylemedim bunları ama gerçekten haber olması gerekip te yayınlanmayan bir sürü şeyler duyuyoruz bazı haberleri gazetede 2 gün sonra bile öğreniyorum ben eleştirimi şahsınıza yönelik veya hani eleştireyim de muhalefet olayım anlamında yapmadım tabi ki boyabatımızın ve gazetemizin daha iyi yerlere gelmesini isteriz iş adamları ve reklamları konusunda da hak veriyorum size onlar zaten cebimiz dolsun da başkaları ne yaparsa yapsın düşüncesindeler keşke maddi olanaklarım yeterli olsa da sadece şu yazıyı yazmak yerine bir faydamız olsa buda bizim imtihanımız olsa gerek gönlü zengin olanda para yok para olanında gönlünde zenginlik yok.

7. Yorum: çoraklar 23 08 2014 18:57
haber değeri var. lormal bir haber.alev hayaleti andırıyo.olabilir.

6. Yorum: #direnboyabat 23 08 2014 04:11
sevgili hasan can,öncelikle fikirlerine saygı duyuyorum ancak 'deyildir' yerine 'değildir' yazmamanı klavye hatası olduğunu umuyorum. aksi halde yaptığın yorumun hiç bir değeri kalmıyor aksine gülünç duruma düşüyürsun.

5. Yorum: davut koçyiğit 23 08 2014 03:32
yorum yapan arkadaşlara eleştirilerinden dolayı teşekkür ederim.
sizler eleştirmeden doğruyu yakalamayız.
20 - 25 sayfalık gazeteler türkiye'nin her tarafından gelen haberleri günlük değerlendirdikten sonra yayınlıyorlar bu gazeteler abuk sabuk bir sürü haber var. ve para verip alıyoruz. bizler diğer haber siteleri ile beraber boyabat gibi küçük bir ilçeden 7-8 tane günlük olarak haber taşıyoruz. elinizi vicdanına koyun ve bir de bu açıdan bakınız. bu haberlerimizi araçsız yaya olarak hazırlıyoruz. birde sitelerimizde ki reklamlara bakınız iş adamlarımızın cebinde akrep var. yorumlarınız için teşekkür ederim sizin eleştirileriniz bizi daha iyi yere taşıyacaktır.

4. Yorum: hasan can 22 08 2014 20:34
bu bir haberdeyildir şu anda teknolejii çok iyi bu görüntü foto montaj olabilir bir gazate'de haber başlığı ve bir haber olarak çok bir önemi yotur bizat şahsım adına.yinede habercilerimizi veyazarlarımızı saygıyla karşılıyorum yapmış oldukları haberlerden ve resimlerden dolayı kendilerine teşekür ediyorum.

3. Yorum: murat 22 08 2014 20:05
kaliteli haber yapın lütfen. bu nedir allah askına

2. Yorum: haha 22 08 2014 19:11
paralel yapının kibriti

1. Yorum: fasafiso 22 08 2014 17:36
soruyom size gerçekten haber değeri taşıdığına inanarak mı haber yapıyorsunuz bunları yoksa gazete başlıkları boş kalmasın diye mi bu bir haber değil ki ya


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15503


Tasarım:DtGaNi