Yayın Tarihi:23 08 2014 04:53(2863)

Köpekten Kaçarken Yaralandı

Bugün akşam saatlerinde Boyabat Kaya Cami çevresinde oyun oynayan küçük çocuk başıboş köpekleri görünce korkup kaçmaya çalışırken dengesini kaybederek düştü. Yaralanan küçük çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi edildi.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: köpek kaçkını 28 08 2014 02:38
küçük çocuk eğlenirken yaralanmış geçmiş olsun demek lazım bence bir daha köpekten kaçmamalı çünkü atalarımız ne demiş havlayan köpek ısırmaz demişler küçük çocuk bundan sonra dikkat etmeli bir daha böyle olmaması nedeniyle küçük çocuğumuza geçmiş olsun diyorum

6. Yorum: kırmızı motorlu süvari 25 08 2014 17:39
layıktır boyabata bir zamanla bazıları kılavye başında mangalda kül bırakmıyordu yok yemek toplıyorlardı yok bakacaklardı kırmızı motorlu cani diye yazmışlardı buraya o günden butarafa kaç kişi köpek mağduru oldu hastanede yattı yok barınakmış ne barınagı kardeşim barınaklardaki köpek sayısı 15 i geçmez orda öldürmüyorlarmı bırakın belediye işini yapsın köylerden tavuk yiyor yumurta yiyor diye çuvala koyup boyabata bırakanlar alsın günahını

5. Yorum: evet 25 08 2014 15:26
sabahları ve akşamları sokağa çıkılmaz oldu. proje falan bunları geçein kardeşim. sokaklar temiz olsun. başıboş hayvanlara engel olun. zaten köy olan kasabada inek, tavuk vs bir şey demiyoruz da hiç olmazsa köpeklere bir önlem alın.belediye, ilçe sağlık gezmekle olmuyor. icraat lazım.

4. Yorum: baser 24 08 2014 23:59
hani diyor ya adamınız üzerine bastırarak '' ya-ra-dı-la-nı se-ve-riz ya-ra-dan-dan ö-tü-rü'', tabi biz bunun yalan olduğunu biliyoruz da inanmış gibi yapıyoruz. hah, işte sırf bu sebepten işte bu hayvanlara da kıymayın, onları da allah yarattı ve hayvanlar onun sessiz kullarıdır, bunu unutmayın. vicdanınızı çöpe atmayın, öldürmek en kolayı, rehabilite edip özgürce yaşamalarını sağlamaksa insana yakışanı...

3. Yorum: köpek savar 24 08 2014 02:06
vah vah yazık olmuş küçük çocuğa.sokaklar başı boş köpeklerle dolu bir çalışma yapılması gerekiyor bence yukarıdaki yorumu yazan kişi haklı.küçük çocuğa geçmiş olsun...

2. Yorum: hayvansever 24 08 2014 01:40
1.nolu yorumcu hayvanların katledilmesine karşıyız insan(!) olarak, ilçemize bir barınak şart yetkili kişilerden artık bir yaptırım bekliyoruz..

1. Yorum: hayvan severlerin dikkati ... 23 08 2014 16:37
boyabat belediyesi tarafından sokak köpekleri içib çalışma başlatılmışt, ama bi hayvansever çıkıp şikayet etmiş, o yüzden belediye bu çalışmayı durdurmuş, bu hayvansevere sormak lazım böyle insanlara saldırması daha mı iyi acaba..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

110034


Tasarım:DtGaNi