Yayın Tarihi:27 08 2014 03:43(2360)

Kaymakamlıklar Hemşerilere Emanet

Samsun'un Alaçam ve Yakakent ilçeleri kaymakamları Sinop'lu hemşeri çıktılar. Alaçam Kızlan mevkiinde yapılan yayla ve güreş şenliklerinde protokolde yan yana gelen Sinop Boyabatlı Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ile Sinop Ayancıklı Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici derin bir sohbete daldılar. Alaçam Kaymakamı ve Bafra Kaymakam Vekili Oğuz Alp Çağlar,"Biz ikimizde Sinopluyuz. Birimiz Boyabatlı birimizde Ayancıklıyız. Ama hizmet ettiğimiz ve görev yaptığımız her yer bizim şehrimizdir. Bizler bu ilçelere görev ve hizmet yapmak için atanan bürokratlarız" dedi.

Haber: Gazete Arena - Samsun

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: türk töresi 27 08 2014 15:42
sayın kaymakamlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. memeleketimizin bürokrasisinde türk soylu böylesine güzel insanlara ciddi anlamda ihtiyacımız var, heleki bundan sonra özellikle var. dilerim en kısa zamanda valiliklerini de görürüz. allah (c.c) yar ve yardımcıları olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49877


Tasarım:DtGaNi