Yayın Tarihi:27 08 2014 16:19(2285)


Yolcular Tepki Gösterdi


Tatilciler Sinop’a ulaşım yaparken özel otobüs firmalarında eziyet çekiyor.Özel bir firmanın 25 Ağustos Sinop-İstanbul yolu seferinde yolcular sefil oldu. Durmaksızın sefer yapan araç, Boyabat’a geldiğinde tekerlekleri alev aldı. Şoförün tekerleklere su döküp yola devam etmek istemesi üzerine ise yolcular tepki gösterdi. Yolcular Kastamonu’ya kadar arkadan gelen ikinci araçla üst üste, merdivenlerde ve koridorda oturarak gitmek zorunda kaldı. Kastamonu Otogarına getirilen yolcular İstanbul’a kadar tekrar aynı araçla gitmek zorunda bırakıldı.
 

Bu duruma isyan eden yolculardan N.Ö., “Bu ne büyük bir ihmal anlamadım. Otobüsün tekerlekleriyle birlikte bizde yanabilirdik. Hala hiçbir şey olmamış gibi bizi o araçla seyahat yapmaya zorladılar. Allah’a emanet geldik İstanbul’a kadar. Yetkililerin denetimleri sıkılaştırması böyle ihmallere izin vermemesi lazım. En ufak bir kaza olsaydı bunun hesabını kim verecekti merak ediyorum” dedi.


Haber: www.haber57.com / Fatma ÖZEN




Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatlu 27 08 2014 20:56
suç şofördemi

2. Yorum: hakan 27 08 2014 17:29
1. yorumcu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum 3 5 lira ucuz diye biniyorsunuz yerli firmaları görmezden geliyorsunuz yerli firma olsa en azından yolda 1 2 saat bekler aynı firmaya ait aynı özellikte otobüs gelir alır giderdiniz ismine mi aldanıyorsunuz yoksa firmanın logosuna mı anlamış değiliz rekabet li araca binilmez bunu hiçbir zaman unutmayın rekabet eden kişi ya mazot yerine 10 no yağ koysaydı ne yapardınız azcık kader kıymet bilin...!!!

1. Yorum: irem 27 08 2014 17:11
ne oldugu bellı olmayan fırmalara bınıylar sonrda feryat fıgan edıylr bı yerlı fırma olsaydı bu fırma demedıklerı lafları bırakmazlardı ustuste gıtmısler ıyı olmus belkı bıraz kıymet bılırler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44869


Tasarım:DtGaNi