Yayın Tarihi:27 08 2014 16:27(2791)


Uygur Özay İlkokulunun Temeli Atıldı

Boyabat Esentepe Mahallesine yapılacak olan 16 derslik Uygur Özay ilkokulunun temeli dün düzenlenen tören ile (26 Ağustos 2014 Salı)  atıldı. Temel atma törenine Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ilimiz Milletvekili Mehmet Ersoy, Garnizon Komutanı Albay Şefaattin Serten,  Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner,Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Recep Bircan, Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Dr Şaban Karataş,  Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,  il ve ilçe protokülünden çok sayıda yetkili , vatandaşlar ve iş adamı Uygur ÖZAY katıldı.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından okulun temeli atıldı.

Yapmış olduğu katkılardan dolayı işadamı Uygur Özay'a Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından birer plaket de takdim edildi.



 
Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: evet 27 08 2014 21:04
gördüğünüz gibi 39 proje kaldı. yapamaz diyordunuz.

1. Yorum: ya eğitim sistemi ?... 27 08 2014 17:21
daha çok okullar,derslikler yapılsın ki çocuklarımız eğitimden uzak kalmasın,en iyi olanaklarla donatılmış okullarda eğitim görsünler. nicelik yönünden her şey çok güzel olsun da, ya nitelik?
evet dedik ya! nitelik yönünden eğitim sistemimiz ne alemde???
okulların açılmasına bir aydan az bir süre kalmış öğrenciler,öğretmenler, veliler,idareciler bir şaşkınlık içinde! eğitimde fırsat eşitliği hiçe sayılmış, belli bir okula yerleşemeyen veya tercih yapmayan öğrenciler zorunlu olarak evlerine en yakın diye( 10-20-30 km. ...)kimi meslek liselerine veya imamhatip liselerine kayıtları yapılmış! neden bu kargaşalık? eeee kafalarda bir eğitim sistemi var ya!!! tüm çabalar bu eğitim sistemini bir şekilde yerleştirmek! yoksa eğitimin kalitesi kimin umurunda! hani deniyordu ya,eğitimde devrim! 4+4+4 eğitim sisteminin ilk hamleleri bunlar! sayın velilerimiz! yoksa sizler çağdaş,laik,özgür düşünen,fırsat eşitliğine inanan bir eğitim sistemi mi bekliyordunuz?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

61727


Tasarım:DtGaNi