Yayın Tarihi:27 08 2014 17:13(3020)

 

Butona bastılar temeli attılar

Arsası hayırsever iş adamı Uygur Özay tarafından bağışlanan 16 Derslikli okulun temeli, Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞKER ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un katılımıyla Esentepe Mahallesinde törenle atıldı.

26 Ağustos Salı günü düzenlenen temel atma törenine; Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞKER,  TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Şerafettin Serten, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Recep BİRCAN, Boyabat Kaymakamı Bilal BOZDEMİR, Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygin Atinkaya, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, okul arsasını bağışlayan işadamı Uygur Özay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan temel atma töreni, protokol konuşmaları ile devam etti.

Konuşmalar sonrasında, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Hayırsever İşadamı Uygur Özay’a ilçe eğitimine sağlamış olduğu katkılar için teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından okulun temeli, hayırsever iş adamı Uygur Özay, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’ tarafından elektronik butona basılarak atıldı.

 

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: doğrucu 29 08 2014 14:13
5.yorumcu sen boyabatta yaşamıyorsun ya da gözün fikirlerinle uyumlu çalışıyor. okullarımızda ki değişimi görmüyorsun galiba. okul bahçeleri çocuklar için yeniden düzenleniyor. ilkokullarımızın bahçelerinde yapılan oyun parklarını, halı sahaları basketbol , voleybol sahalarını bir ziyaret et. gerçek dönüşümü o zaman anlarsın.

5. Yorum: haha 28 08 2014 17:48
@2. yorumcuu heryer beton oldu boyabatta heryer o cocuklar okul çıkışların da ne yapacaklar he ordan mezun olduklarında vakit geçirebilcekleri sosyal aktiveleri yoksa isterse 10 tane okul dik hepsi internet kafeye gidecek hey yavrun hey 12 yıla bak 12 yıl ıcınde uyuşturucuyu 12 yaşındaki çocuk kullnıyor büyüyen türkiye

4. Yorum: opsiyonel 28 08 2014 17:15
1 no'lu yorumcu kardeşime güzel kardeşim inşallah sende böyle bir hayır işler ve isminin yazılmasına izin vermezsin.

3. Yorum: küller üfürülüyor 28 08 2014 03:34
yıllardır şükrü güneş vardı, necdet küçükbaş vardı, uygur özay vardı ama bunlara bir gönül adamının teması gerekiyordu. allah o gönül adamını verdi ve boyabat hizmet atağında şaha kalktı. o adam adam gibi adam bilal bozdemir'dir. allah yar ve yardımcısı olsun. onun teklifini geri çevirmeyen iş adamlarımızdan allah razı olsun ve kazançlarına kazanç, ömürlerine sağlıklı ömür katsın.

2. Yorum: doğrucu 27 08 2014 22:00
boyabatımız inşaat alanına döndü, 12 yıldır alamadığı hizmetleri almaya başladı. milletvekilimiz, kaymakamımız , ilçe müdürümüz, bu güzel eserler boyabata kazandırıdlar. yolunuz açık olsun. benim öğrencimde gerçekten güzel bir okulda eğitim görecek. bizi yıllardır 50 kişilik havasız sınıflara mecbur edenler utansın.

1. Yorum: mehmet 27 08 2014 19:58
sayın işadamı hayır yapacaksan keşke ismini ön plana çıkarmasaydın yani sağ elinle verdiğini sol eline duyurmasaydın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

21007


Tasarım:DtGaNi