Yayın Tarihi:27 08 2014 18:00(2325)


Yatırımları Yerinde İncelediler (Foto Galeri)



Dün (26 Ağustos Salı) Uygur Özay İlkokulu temel atma töreni için ilçemizde bulunan Vali Yavuz Selim Köşger, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Milletvekili Mehmet Ersoy  ve beraberindeki il ve ilçe protokülündeki daire amirleri ilçemizde yapımı devam eden bazı projeleri de yerinde incelediler.

Boyabat Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi düşünülen Büyük Meydan Projesi alanının (hal yeri) yanı sıra, Sarıağaççayı ilkokulu, Türk Telekom Anadolu Lisesi Yurt Binası, Gençlik Merkezi inşaatları,  Eski Kız Meslek Lisesi binası ve  Ahmet Özay Anaokulu binalarınında devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen yetkililer çalışmalar hakkında da bilgiler de aldılar.



Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: yalnız 29 08 2014 05:04
allah razı olsun şu boyabatımızın hayır sever halkından belediye başkanına iyi malzeme veriyorlar şu işler geçen yıldan beri devam ediyor ne projesi biz boyabatda oturuyoruz onu istanbululara anlatsın çükü onlar uzakta bimezler görmezler şu boyabat hamamı acil hiç ses çikıyormu proje o söz verdikleri ile öğünülmeli arkadaş.

4. Yorum: türkeli 28 08 2014 19:17
benim çocuğumda boyabatta anadolu öğretmen lisesinde okuyor. yılan hikayesine dönen pansiyon nihayet bitiyor. okul müdürümüz saygın atinkaya o zaman bize söz vermişti. çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile gönlümüzde ayrı bir yeri var. sözünde durdu ve pansiyon açılıyor. türkeli olarak sana teşekkürler hocam allah yardımcın olsun. çocuklarımızı bilmem ne yurtlardan kurtardın.

3. Yorum: adamın biri 28 08 2014 08:27
siz projeleri tanıtırken yıllarımın geçtiği inönü ilkokuluna gitmiştim.ne göreyim bilin bakalım.yıllardan beridir ilkokul olarak kulanılan okulun tuvaleti sokakta.çözüm budur tamammı.sorunlara böyle bakın ve yerinde inceleyin lütfen..sayın belediye başkanı.

2. Yorum: haha 27 08 2014 19:18
yani 3-4 ayda bir insan içine çıkmak lazım çalışıyor desinler

1. Yorum: ahmet 27 08 2014 19:09
haberin tarihine dikkat edin:)??????


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70858


Tasarım:DtGaNi