Yayın Tarihi:28 08 2014 03:06(2825)

 

Başkan Çakıcı Projelerini anlattı

Uygur Özay İlkokulunun temel atma töreni için ilçemize gelen Vali Yavuz Selim Köşger  ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat gezilerinin son durağında Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Çakıcı, Vali Yavuz Selim Köşger , TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyete, ilçeye yapmayı planladığı  projeler hakkında bilgi verdi.

Vaadedilen Projelerin hayata geçirilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Büyük Meydan Projesi ve Kültür Merkezi ile ilgili çalışmalarda sona gelindiği yapım çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağı müjdesini verdi.    

Sohbet havasında geçen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Ziyaret sonrasında Vali Yavuz Selim Köşger ve beraberindeki heyet saat 16.00 sularında ilçeden ayrıldı.

 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: kolay 29 08 2014 15:36
mavi masada nerden çıktı.o beyaz masa değil miydi

3. Yorum: bunlarda olsun ... 28 08 2014 16:50
sayın başkan;
sizler projelerinizi gerçekleştirmeye çalışırken de, kimi bazen görünüş ve kullanım alanları olarak önemli, maliyet ve yapım olanakları açısından önemsiz olan bazı alt yapı çalışmalarını da aralarda yapabilirsiniz.
em.md. ile ışıklar arasındaki kaldırımlar! ne kadar kaldırım özelliği var? o yollardan birde yürüyerek geçseniz! inceleseniz! ortada ağaçlar ışıklandırılmış. orta ve yan yollar çimenlik,ağaçlık,çiçeklik
! güzel bir kaldırım ortamı daha da güzelleştirmez mi?
em.md. çamlıca girişi,cebeci market karşısında bir park!? kenarda bir fıskiye mi? havuz mu? kale suru mu? bir yapı var! ne estetik bir güzelliği var nede mimari bir özellik!hani ucube diye nitelesen aynen o! bir de 10 yıldan fazla o şekilde duruyor! madem bir park olarak yapılmış oraya da bir el uzatılsa çok güzel bir yeşil olan olmaz mı? olur da! illaki onu ben yapmadım ki demesek!

2. Yorum: haha 28 08 2014 15:01
aynen başkan aynen aynısı olur kesin

1. Yorum: arkadaş 28 08 2014 08:17
bi başlamadı şu 40 proje , göz boyamalar falan da bitti fakat hareket yok halen. sayın şefik çakıcı, penaltı atışı gibi düşün bunu. 40 da kaç şu an? mavi masa 1.. bittikçe sayalım... umarım hepsini yaparsın. ramazanda bitti, artık icraat vakti. hadi gayri...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

375957


Tasarım:DtGaNi