Yayın Tarihi:28 08 2014 17:45(1652)


AK PARTİ MKYK ÜYESİ NAZIM MAVİŞ:

Nazım Maviş, AK Parti Kongresi Yeni Türkiye'nin inşaasının adımıdır

AK Parti MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş AK Parti Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti kongresinde yaşanan değişimin tam bir olgunluk, dava şuuru ve kardeşlik içinde gerçekleştiğini söyleyen Maviş Kongreyi Yeni Türkiye’nin inşası için güçlü bir adım olacak yorumladı. Maviş “Yeni Türkiye’nin inşasının liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliği, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde daha da kararlı bir şekilde sürdürüleceğini” söyledi.

Maviş’in açıklamaları şöyle:

27 Ağustos 2014 günü Ankara Arena spor salonunda Türkiye, tarihi günlerinden birini yaşadı. AK Parti 1. Olağanüstü kongresi büyük bir coşku ve heyecan içinde tamamlandı. 13,5 yıldır Genel Başkanlığımızı ve 12 yıldır da Başbakanlığımızı sürdüren “Milletin Adamı” liderimiz 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Genel Başkanlık ve Başbakanlık görevini Dışişleri Bakanımız, Konya milletvekilimiz, değerli hocamız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na bıraktı. Şüphesiz bu değişim AK Partinin taşıdığı büyük ahlaki değerlerin göstergesidir. Küçücük bir muhtarlık seçiminde bile büyük kavgaların yaşandığı ülkemizde, başka partilerin ayak oyunları, hileler, çelme takmalara sahne olan kongrelerini gördüğümüz ülkemizde, AK Parti kadroları taşıdığı ahlaki olgunlukla tam bir örnek kongre gerçekleştirmişlerdir. Vefanın, kardeşliğin, istişare kültürünün “ben ne olacağım” sorusunun değil “bu ülkeye ne verebilirim?” sorusunun sorulduğu örnek bir süreç yaşandı.

11. Cumhurbaşkanımızla 12. Cumhurbaşkanımız arasında yaşanan devir teslimde tam bir kardeşlik örneği olmuştur. Bütün bunlar her durumdan bir kriz üreten yönetilemeyen eski Türkiye’nin geride kaldığını göstermektedir. Şimdi artık hep birlikte Yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz.

Ahmet Davutoğlu, teori ile pratiği birleştirmiş, medeniyet perspektifine sahip, Türkiye’nin yeniden inşasında büyük hizmetler sunmuş bir şahsiyettir. Siyasetten önce de kurduğu sivil eğitim kurumlarıyla binlerce gencin İslami hassasiyetlere uygun olarak yetişmesinde katkısı olmuş bir dava adamıdır. Bu ülkeye inancımıza, coğrafyamıza, medeniyetimize, medeniyetimizin kadim değerlerine, dünyanın bütün mazlumlarına karşı derdi, tasası ve kaygısı olan bir dava adamıdır.

AK Parti, kurulduğu günden beri birçok alanda mücadele vermiş ve Türkiye’nin normalleşmesini tesis etmiştir. 12 yıllık kutlu yürüyüşte, bütün zorluklara karşı göğüs gerilirken yeni Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun dış politikada ortaya koyduğu katkılarla, sınırları aşan kardeşlik olgusu yeşermiştir. Ahmet Davutoğlu Bey’in dış politika hamleleriyle, eski Türkiye geride kalmış, sınırları aşan Güçlü Türkiye ortaya çıkmıştır. Bütün mazlum coğrafyalarla kucaklaşılmış, her ne şart altında olunursa olunsun zalime karşı mazlumdan yana olunmuştur.

Geldiğimiz nokta itibariyle; Türkiye normalleşmiş, Her türlü vesayete karşı halktan yana tavır konulmuş, özgürlükler genişletilmiş, ekonomik istikrar tesis edilmiş ve en önemlisi de Türkiye demokratikleşmiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in liderliğinde başlatılan Yeni Türkiye’nin inşası, Ahmet Davutoğlu Bey’in Başbakanlığında da hiç şüphesiz devam edecektir. Yeni ve güçlü Türkiye, hepimiz için hayırlı olsun.

Şimdi birlikte yeni genel başkanımızın başkanlığı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde yeni Türkiye’yi inşa etme zamanıdır.

Bu vesileyle 1. Olağanüstü kongremizde delegelerin tamamının oyunu alarak genel başkanlığa seçilen başbakanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu tebrik eder, üstün başarılar dilerim. Ülkemize, milletimize ve dünyanın bütün mazlumlarına hayırlı olsun.

 

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: üç hilal 01 09 2014 04:09
size sadece 1 sorum var sayın nazım bey siz ve genel başkanınız numan bey daha düne kadar sövdüğünüz-ne hırsızlığında-ne arsızlığında yer koymadığınız tayyip erdoğan için birden bire nasıl bir sevda geldide yere göğe sığdıramıyorsunuz. bizler tahmin ediyoruzda...o zamanlar iktidardan nemalanamıyor -makam mevki sahibi olamıyordunuz.. ama birden akp.li oldunuz ve musluklar sizede akmaya başladı-makam ve mevkii sahibi oldunuz..tanınan kişi ve itibar gören kişi oldunuz. iktidarın allı-pullu şatafatası sizide içine çekti.. ne diyelim darısı diğer itibar görmek isteyen şahsiyetlere.

6. Yorum: demokrasi 29 08 2014 03:39
nazım bey
kongrenizde hangi tür liste oldu kaç aday vardı isteyen aday olaibldimi yada bir kişimi belirledi bu demokrasi şöleni bir kişinin seçtiği usullemi oluyor ve yeni türkiyede böylemi olacak yada siz orada yönetici konumuna bir kişi mi getirecek öylemi hizmet edeceksiniz

5. Yorum: sesleniş 28 08 2014 23:33
yeni türkiyeniz varan 1 apo imralıdan videolu konuşma yapacakmış artık.ulusa sesleniş konuşması yapacakmış bumu yeni türkiyeniz.sahi ne oldu 49 elçilik mensubu vatandaşımız.ya allah aşkına siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz.alice harikalar diyarında gibi bişey.esnaf burnundan soluyor ekonomi berbat siz hayaller içinde yüzüyorsunuz.

4. Yorum: astar 28 08 2014 23:30
beyefendi sen bunları size inanacak tayfaya anlatın.biz inanmayız çünkü ülkemiz hiçte iyi durumda değildir 49 rehinesi 75/80 gündür işidin elinde sesiniz çıkmıyor almanya 5 yıl dinlemiş sesiniz çıkmıyor son bir haftada 3 askeri 2 polisimiz pkk tarafından şehit edildi taziye de yok yandaş tvlerde haberde yok güneydoğuda devlet otoritesi kalmamış eşkiya yolları kesiyor çıtınız çıkmıyor.hiç bişey yapamazsanız bari susun lütfen susun bu rezaletleri görmüyomuyuz sanıyorsunuz.hani eskiler derdi ''ne yüz kaldı, ne astar; '' sizin masalllarınıza ancak sizin gibiler inanır.

3. Yorum: haha 28 08 2014 21:27
her makam mevkii yükseldiğinde biraz daha över tanırım kendisini

2. Yorum: yorum 28 08 2014 20:31
12 senedir iktidarda olan bir parti olarak ne yaptınız bu zamana kadar hala esli türkiye ise avutun bu milleti

1. Yorum: boyabatlık 28 08 2014 19:56
nazım maviş bu tür beyanat ve değerlendirmelerle günden güne daha ön plana çıkıyor.ilerki süreçte milletvekili olabilir belki.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

372653


Tasarım:DtGaNi