Yayın Tarihi:30 08 2014 22:54(2923)

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’ının 92. yıldönümü ilçemizde törenlerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler, Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle son buldu.

Hükümet Konağı Atatürk Anıtın önünde düzenlenen törene İlçe Kaymakam Bilal Bozdemir, Boyabat Garnizon Komutanı Üsteğmen Erdal Uçar, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Cumhuriyet Başsavcı V. Oğuzhan Sel, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyesi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’ının 92. Yıldönümü dolayısıyla Jandarma Kıdemli Çavuş Osman Dallıgül günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Jandarma Kıdemli Çavuş Osman Dallıgül’ün konuşmasının ardından,  Türk Telekom Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Yasemin Akgiş “Vatan” için adlı şiiri okudu.

Kutlama töreni, İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Üsteğmen Erdal Uçar, ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın tebriklerin kabulüyle son buldu.

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384816


Tasarım:DtGaNi