Yayın Tarihi:30 08 2014 23:06(2130)

Kimi Eleştirmek Gerekiyor?

Boyabat Küçük Sanayi Sitesi'ni gezerken kamelyalar dikkatimizi çekti. Yorumu sizlere bırakmak üzere fotoğraf kareleri yakaladık, ama fotoğraflamadığımız diğer kamelyalar da, size görüntülediğimiz kamelya 1 kadar olmasa da ona yakın görüntüler vardı. Kamelya 2'yi de birileri kullanıyor ve burada oturup kalkıyorlar. Boyabat Belediyesi'ni eleştirmekte haklı olunabilir, ancak kamelyaların kenarı, okulun bahçesindeki ve duvar kenarındaki görüntüleri görünce şu atasözü aklımıza geliyor. "Aslan yattığı yerden belli olur" yorum siz değerli halkımızın.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: sanayi ustası 31 08 2014 19:32
iyi dediniz sanırım başkan seçilmeden önce vaat vermiş olmalı sözü geçen godamana sesi çıkmıyo ufak esnafa da ahkam kesiyor.sanayi de bildiginiz gibi güya araç temizligi yaptı da hali vakti olan esnafın yolu ve yeşil alanı iş gal ettigi araç gereç hurda, kereste, emanet araç, köpek kulubesi gibi çöpleri görmezden geliyor.neden?,

2. Yorum: pfand 31 08 2014 17:39
pfand sistemine acilen gecilmeli,adam bir sise sumu aldi diyelim 1 tl. 50 krs sise parasi 1.50, siseyi verip 50 krs alacak bakalim o zaman yerlerde sise mise kalacakmi

1. Yorum: sanayi çırağı 31 08 2014 01:40
nedir bu pislikler yahu. laylon çöp ıvır zıvır.herkes çevresini temiz tutsun ki bu manzaralarla karşılaşmayalım. bu plastik şişeler üzerine düşünelim.eskiden yoktu.herkes çeşmeden kana kana içiyordu suyunu.şimdi para verilip bakkaldan marketten neyse alınacak çöpüde yere atılacak.buna bir yasak getirilmeli bence.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385915


Tasarım:DtGaNi