Yayın Tarihi:01 09 2014 17:24(1326)

SİYAD Genel Başkanı Arpacı, 12. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı tebrik etti

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Cumhuriyet tarihinde ilk kez halkın oylarıyla seçilen Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. 11.Cumhurbaşkanı Sayın Gül’e de cumhurbaşkanlığı görevinde bulunduğu süre içerisinde yaptığı değerli hizmetleri sebebiyle şükranlarını sundu.

Cumhuriyet tarihinde halkın oylarıyla ilk kez Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Erdoğan’ın, 12 yılı aşan AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığı döneminde Türkiye’nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına önem ve destek verdiğine vurgu yapan Genel Başkan Arpacı, yayımladığı tebrik mesajında şunları söyledi:

“12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık görevini yürüttüğü dönemlerde yaptığı hizmetler, gerçekleştirdiği cesur reformlarla Türkiye’yi bölgesinde öncü, dünyada dinamik ve lider bir ülke konumuna yükseltmiştir.

Her alanda yenilikçi ve atılımcı çalışmalarıyla ülkemizin kalkınmasında önemli katkıları ve hizmetleri bulunan Sayın Erdoğan’ın, yeni Cumhurbaşkanlığı döneminde de Türkiye’yi toplumsal mutabakatın sağlandığı, kendi içinde huzurlu, çevresindeki ülkelerle barış içerisinde ilişkilerini yürüten güçlü, aynı zamanda lider bir ülke olarak varlığını sürdürmesi için hizmetlerini ve çalışmalarını hız kesmeden devam ettireceğine gönülden inanıyoruz. Cumhurbaşkanlığının hem ülkemiz, hem de dünya için hayırlı olmasını diliyoruz.

Görevini Sayın Erdoğan’a devreden Türkiye Cumhuriyeti’nin 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e de bugüne kadar yaptığı değerli hizmetler ve hoşgörülü çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386243


Tasarım:DtGaNi