Yayın Tarihi:02 09 2014 07:20(1483)


Akülü Tekerlekli Sandalye İçin Teşekkür

Kartaloğlu Köyünde ikamet etmekte olan Aysun Kandemir isimli engelli vatandaşa ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalye geçtiğimiz günlerde tedarik edilerek teslim edildi.

Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu çok küçük yaştan beri yürüyemediğini ifade eden Aysun Kandemir kendisine tedarik edilen akülü tekerlekli sandalye için teşekkürlerini ifade ederek: "Uzun süreden beri ihtiyaç duyduğum bu sandalyeyi bana ulaştıran devlet büyüklerime ve köyümüzün Muhtarı Ünal Kartal Bey'e çok teşşekkür ediyorum allah razı olsun" dedi.

Konu ile ilgili bir değerlendirmede de bulunan Kartaloğlu köyü Muhtarı Ünal Kartal'da Aysun Kandemire tedarik edilen akülü tekerlekli sandelye için" Gerçekten vatandaşımız için büyük bir ihtiyaç idi. Bu talebimizi gerekli yerlere ilettik ve şuanda ailemiz gerçekten büyük ihtiyaç duyulan bu araca kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bu konuda bizlere yardımcı  olan İçişleri Komisyonu Başkanı İlimizi Milletvekili Mehmet Ersoy ve danışmanı Feyzullah Şimşirgile,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Melih Keleş'e, İstanbuldaki Sakatlar Derneğine ve bu araçların temininde maddi destek veren hayırsever işadamı kardeşimize hem şahsım hemde KANDEMİR ailesi adına çok teşekkür ederim" dedi.







Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379549


Tasarım:DtGaNi