Yayın Tarihi:03 09 2014 17:00(1767)

Sinop Üniversitesi'nde Yeni Kayıt Heyecanı Başladı

2014-2015 Akademik Yılı için Sinop Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin hizmetine sunulmak maksadıyla Sinop Otogar'ında danışma masası kuruldu.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek Sinop Üniversitesi'ne, 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi için kayıt yaptıracak öğrenciler bu yıl da Sinop Otogarı'nda karşılandılar. Sinop Otogarı'nda hazır bulunan danışma masası, Sinop'a gelen yeni öğrencileri geçen yıllardaki gibi otogarda karşılayarak fakülte/Yüksekokullara transferleri ring servislerle sağlıyor.

Görevli Personel Tüm Gayretiyle Çalışıyor

Servislerle Sinop Üniversitesi'nin birimlerine gelen öğrencilerin kayıt işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde yapılması için üniversitenin görevli personeli, tüm gayretiyle çalışıyor. Personel aynı zamanda öğrencilere üniversite, şehir ve barınma olanakları gibi konularda da bilgi vererek, onların üniversite yaşamına ve Sinop iline daha kısa sürede uyum sağlamalarına katkı sağlıyor.

Danışma masası çalışanları ve Fakülte/Yüksekokullara ring servis hizmeti, kayıtların tamamlanacağı 5 Eylül Cuma gününe kadar otogarda görevini sürdürecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

92950


Tasarım:DtGaNi