Yayın Tarihi:03 09 2014 17:37(2597)

 

Başkan Çakıcı’dan
emekli personele plaket

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, uzun yıllar Boyabat Belediyesinde görev yapan ve emekliye ayrılan Elif Karaş, Hüseyin Irmak ve Hakkı Karacabey’e vermiş oldukları hizmetler için teşekkür etti.

Emekliye ayrılan personel için Şafak Düğün Salonunda plaket töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan, birim amirleri ve belediye çalışanları katıldı.

İnsanların doğum ve ölüm arasındaki yaşam çizgileri içerisinde rızıklarını temin ve topluma faydalı olmak adına çalışmaları gerektiğini ifade eden Başkan Çakıcı, "bu onurlu meslekte yıllarını memlekete ve millete hizmete adamış bu değerli aile bireylerimizden bazılarının emeklilik sürelerinin dolarak aramızdan ayrılması tabi ki bizleri üzmektedir. Emekliye ayrılan değerli personelimiz Elif Karaş’a, Hüseyin Irmak’a ve Hakkı Karacabey’e kurumumuza sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki hayatlarında aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Belediyede çalışarak emekli olan personel, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve çalışma arkadaşlarının kendilerine göstermiş olduğu vefanın mutluluğunu ve arkadaşlarından ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadılar.


 

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: haydar 05 09 2014 07:49
gündüzlülü kardeş ağzına saglık 2002 öncesini ve 2002 sonrasıı cok güzel yorumlamışsın sana canı gönülden katılıyoruz en güzel toplantının bir incisini halk 30 marta yaptı ikin çisini 5 sene sonra yapacak inşallah ozaman aday olun akkoyun kara koyun ortayacıkar

8. Yorum: gündüzlülü 04 09 2014 22:06
bir zamanlar köyde gürgen yaprağından çorba yapılıp yendiği günler vardı. çocukluğumda (yaş 35) ekmeğin arasına şeker bulup koyduğumuzda dünyalar bizim olurdu, ayağımızda bir iskarpin yoktu, bulamazdık, yokluk vardı. kara borsanın, mafyanın cilit attığı günler vardı. şimdi ise çocuklarım çikolatayı beğenmiyor, ayakkabı dersen gani, kimsenin arabası yoktu, şimdi her evin önünde en az bir ve fazla araç bulunmakta. 2002 den sonra ülkem çağ atladı, halkım bunu gördü, buna göre şamarı vurdu. halk şakşakçı değil, gerçekleri görendir. şakşakçı değiliz gerçek göreniz, gözümüz var kör değiliz, kulağımız var sağır değiliz.

7. Yorum: hüseyin cömert 04 09 2014 17:21
şakşakçılar yorumuma siz değil muhatap olduğum kişi versin cevabını

6. Yorum: halk toplantısı 04 09 2014 16:37
halk toplantısını seçimde halk yaptı. bir dahaki seçimde çık kendin aday olarak toplantıyı gör bakalım çok seviliyon mu

5. Yorum: taşralı 04 09 2014 04:52
sayın belediye başkanım, allah yolunuzu açık etsin.her daim başarılar diliyorum.

ancak; yaklaşık köyleri dahil 50 bin civarında nüfusu olan güzel bir ilçemize; müstakil iki tane; biri erkeklere, biri kadınlara olmak üzere tarihi güzel bir hamam yapılması düşüncesindeyim. yanlışmı düşünüyorum yoksa.

4. Yorum: bebelere balon 04 09 2014 00:29
her gün halkla toplantı yapan bi başkan var zaten ve herkes tarafından da seviliyor adam olanlarla yapılan toplantılar her zaman güzel olur yeter ki adam olsunlar resimde ki gibi herkes başkanla birlikte mutlu

3. Yorum: yılmaz bey 03 09 2014 23:47
sayın başkanım belediyede çalışan personele yapılmış kadir şinaslık bizi ziyadesiyle mutlu etti. doğru yoldasın allah yardımcın olsun.hatırla hatırlarlar. insan ve adam yerine konmak kadar lezzetli bir şey görmedim. selamlar.

2. Yorum: gündüzlülü 03 09 2014 20:16
başkan her gün halkla toplantı yapıyor zaten, inşallah boyabat'ımızı güzel günler bekliyor. başkanım çalışmaya devam, allah yar ve yardımcınız olsun, allah yoluna taş koymasın. ha birde her insan dört dörtlük değildir ama en güzeli mütavazi olmak ve çalışmak. iftira atmak, çamur atmak iyi bir şey değildir. güzel olan takdir edilecek davranış iyi işler yapmak için uğraşan insenlara destek vermek ve yardımcı olmaktır. herkes herkesi iyi biliyor ki başkanımız başkan seçilmiştir. yani halk seçmiştir.

1. Yorum: hüseyin cömert 03 09 2014 18:00
şefik cakıcı....size göndermiş olduğum mektup içinde o salonda bir toplantı yapıver ne olmuş yani.yoksa.........


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24512


Tasarım:DtGaNi