Yayın Tarihi:05 09 2014 01:08(2499)

 

Yüzme kursu öğrencileri sertifikalarını aldı

Boyabat Belediyesi tarafından düzenlenen “2014 yaz dönemi 1. Grup yüzme kursu” sertifika töreni ile son buldu.

Törene Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygin Atinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan, belediye birim amirleri ve kursuyir öğrenciler katıldı.

Hedefimiz, ilçemizde yüzme bilmeyen çocuk bırakmayacağız

Sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Belediyemiz yüzme havuzunun hizmete girmesi ile birlikte, yüzme havuzumuzda ilk defa bir kurs düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz “Yaz Dönemi” yüzme kursu sayesinde ilçemizdeki bir çok çocuğumuz, eğlenceli ve sağlıklı bir spor olan yüzmeyi öğrendi. Ayrıca serinlemek için girdikleri sularda kötü olaylardan uzak kalmalarını sağladık. İnşaallah hedefimiz büyük. Açmış olduğumuz yüzme kursları ile ilçemizde yüzme bilmeyen çocuk bırakmayacağız” dedi.

Başkan Çakıcı’dan bayanlara müjde

Başkan Çakıcı konuşmasının devamında, Boyabat Belediyesi Yüzme Havuzunun 13 Eylül Cumartesi gününden itibaren bayan yüzme hocası eşliğinde, saat 11-22 saatleri arasında bayanlara açık olacağı müjdesini verdi.

6-14 yaş arası 50'den fazla çocuğun katıldığı ve Boyabat Belediyesi Yüzme Havuzu’nda yapılan 2014 Yaz Dönemi Yüzme Kursları sertifika törenine çok sayıda veli de katılarak çocuklarının mutluluğuna ortak oldu.

Tören meyve suyu ve pasta ikramı ile son buldu.

 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: doğru yorum 05 09 2014 19:53
haha yorumcu doğru söylüyorsun. bayanlar için hoca geliyor dediler , kızlı erkekli kurs düzenlemişler. sözle uygulanan farklı durumda.

1. Yorum: haha 05 09 2014 08:25
kızlı erkekli mi yüzüyorlar onlar :) 2 3 akpli çıkar birazdan :)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

235369


Tasarım:DtGaNi